ROXANA CIUHULESCU a apelat la fertilizarea in vitro: „Doctorul mi-a zis că e posibil să am gemeni!”

Roxana Ciuhulescu îşi doreşte enorm să aibă un al doilea copil şi, pentru că nu a rămas însărcinată pe cale naturală, a apelat la fertilizarea in vitro.

27 sept. 2016, 14:24

Roxana Ciuhulescu intentioneaza sa-i daruiasca feritei sale, in varsta de 9 ani, un fratior sau o surioara.  Roxana Ciuhulescu a facut, saptamâna trecuta, fertilizare in vitro si asteapta acum rezultatele! 

Roxana Ciuhulescu a prezentat ecografia la o emisiune TV şi susţine că e posibil să aibă gemeni. Roxana Ciuhulescu a venit în platoul unei emisiuni TV cu ecografia în mână. Vedeta susţine că nu e gravidă, iar medicul a văzut că dacă va rămâne ar putea avea gemeni.

„Îmi doresc din suflet să rămân însărcinată. Doctorul mi-a spus după ce a văzut ecografia că e posibil să am gemeni. Nu sunt însărcinată! Fetiţa mea îşi doreşte foarte mult să aibă un frăţior. Am în familie persoane care au făcut gemeni. Sincer, nu aş fi pregătită pentru tripleţi, abia m-am obişnuit cu gemeni. Bunica mea a avut patru serii de gemeni”, a declarat Roxana Ciuhulescu, la Antena Stars. 

Roxana Ciuhulescu și soțul său, Mihai Ivănescu, au împreună o fetiţă în vârstă de 9 ani şi încearcă, de câţiva ani, să mai facă un copil. În urmă cu câteva luni, ea a mărturisit că ar face orice omeneşte posibil pentru ca visul să i se îndeplinească, mai ales că şi fiica ei îşi doreşte un frăţior sau o surioară.