Ruby, MESAJ DUREROS despre accidentul recent: „Am trecut prin momente de groază”

Ruby încă mai retrăieşte clipele de groază prin care a trecut recent, când era să-şi piardă viaţa, în urma unui grav accident rutier.

RomaniaTV.net
31 iul. 2015, 11:12
Ruby, MESAJ DUREROS despre accidentul recent: „Am trecut prin momente de groază”

Ruby nu poate trece uşor peste trauma suferită în urma unui teribil accident rutier. Fiindcă simte nevoia să se descarce şi să le mulţumească tuturor celor care i-au fost alături, trimiţându-i mesaje de încurajare, Ruby a scris un mesaj emoţionant pe pagina sa de Facebook.

„Suntem bine! Dumnezeu a avut grijă de noi şi ne-a ajutat să trecem, fără nici o zgârietură, peste un accident de maşină care putea fi fatal. Ieri am trecut prin momente de groază în maşină împreună cu iubitul meu, Dorian Popa şi încă un prieten, momente în care ne-a trecut toată viaţa prin faţa ochilor, în care ne-am gândit la toţi cei dragi şi la tot ce lăsăm în urma noastră.

Chinuiţi în junglă şi la fermă, Gina Pistol, Ruby, Vica şi Dan Helciug, participă la un nou show

Dar uite că minunile chiar se întâmplă şi semne sunt la tot pasul! Trebuie doar să credem din tot sufletul că cineva e acolo Sus, ne priveşte, e atent la orice pas pe care îl facem şi ne ajută să trecem peste lucruri care nouă ni se par imposibile. Vă mulţumim că ne-aţi trimis toate gândurile voastre bune! Nu suntem singuri! E mereu cineva deasupra care veghează şi intervine în momentele în care e nevoie de o minune! Credeţi!”, a scris Ruby pe contul ei de socializare.

Ruby şi Dorian Popa se aflau în Târgu Jiu, când s-a produs tragedia. Cei doi se pregăteau să vină în Bucureşti după ce bifaseră un eveniment, când au ajuns cu maşina în şanţ. În urma accidentului, cei doi au tras o sperietură zdravănă şi s-au ales cu maşina „bine şifonată”.

Citeşte şi  RUBY, GAFĂ URIAŞĂ pe FACEBOOK. S-a vrut sexy, dar un detaliu i-a scăpat. Ce au văzut fanii FOTO