Ruxandra Dragomir, după ce Udrea a fost ameninţată cu moartea: Elena s-a SPERIAT, îi este frică

Ruxandra Dragomir şi-a exprimat, sâmbătă, îngrijorarea, după ce prietena sa, Elena Udrea, fost ameninţată cu moartea. Dragomir a spus la România TV, că Udrea "este speriată" şi speră ca aceasta să facă plângere.

02 mai 2015, 09:42
Ruxandra Dragomir, după ce Udrea a fost ameninţată cu moartea: Elena s-a SPERIAT, îi este frică

Elena Udrea a fost amenințată în timp ce se afla arest. Un deţinut de la Colibaşi i-a trimis o scrisoare fostului ministru, in care îi spune că ar fi fost angajat de interlopi celebri să o infecteze cu SIDA.

„Initial nu i-a dat foarte multa importanta acestei scrisori, cu toate ca iti da foarte multe de gandit in momentul  in care te te afli in arest preventiv si primesti o astfel de scrisoare. Însa in momentul in care a fost mutata, fara explicatie, de pe o zi pe alta, la Targsor, sigur ca Elena s-a speriat foarte tare, la fel si noi si aceasta scrisoare a fost luata in serios.

Modul brutal in care a fost mutata la Targsor.. Eu am fost ieri in vizita la Elena, am vorbit printr-un geam…. mi s-a parut total dezumanizant să vorbesc cu ea printr-un geam.

Eu cred ca orice amenintare trebuite luata in serios. (…) Sigur ca a citit-o, ea a primit-o. Îi este frica, desigur. Modul in care e plimbata in catuse de la o institutie la alta, aproape oricine se poate apropia de ea si ii poate face rau. Cine va răspunde dacă Elenei Udrea i se va întâmpla ceva rău”, a declarat Ruxandra Dragomir la România TV

CITEŞTE ŞI ELENA UDREA, ameninţată cu MOARTEA după gratii