S-A AFLAT! Cine este ŞEICUL MILIARDAR care cumpără DINAMO

Dinamo este gata să intre sub patronaj arab. Unul dintre cei mai importanţi miliardari din Emiratele Arabe Unite este aproape de un acord cu Ionuţ Negoiţă.

20 apr. 2018, 17:32

Abdul Jabbar Al Sayegh, o somitate în zona de business în Emiratele Arabe Unite, cu prieteni la cel mai înalt nivel şi cu o avere de două miliarde de dolari, este omul care o poate transforma pe Dinamo într-o forţă în sud-estul Europei, scrie Fanatik.

Abdul Jabbar Al Sayegh este considerat un adevărat geniu al afacerilor în zona arabă. Este o persoană foarte activă şi în high-life-ul din Emirate şi printre prietenii săi se numără membri ai familiei regale, membri ai Guvernului şi, evident, cei mai importanţi CEO din zona bancară.

Se vinde DINAMO! Arabii anunţă obiective uriaşe: „Vor fi investiţii mai mari decât ce a făcut Gigi Becali!”

Cumpărarea clubului din Ştefan cel Mare de către şeic este confirmată şi de declaraţiile date de Adrian Thiess, omul care a intermediat această afacere.

„Șeicul și-a anunțat disponibilitatea de a veni la București după ce se va semna acordul între toate părțile care reprezintă această vânzare. Va veni cu avionul dânsului. Se va întâlni cu Nicolae Badea, nu înainte de a avea un acord semnat pregătit de avocați. Va da un interviu unui singur post de televiziune, de aproximativ 10 minute. Va lua masa împreună cu Ionuţ Negoiță și Nicolae Badea, după care va părăsi România. Apoi staff-ul desemnat de dumnealui se va ocupa de partea operativă legată de cumpărarea clubului. Șeicul e un om extrem de potent financiar”, a spus Adrian Thiess.