S-a căsătorit cu un BĂRBAT de două ori mai tânăr decât ea, însă a avut un ŞOC când a văzut asta pe FACEBOOK

O femeie din Marea Britanie, îndrăgostită până peste cap de un bărbat mai tânăr decât ea, a avut parte de surpriza vieții ei atunci când a verificat pagina de Facebook a iubitului său, după căsătorie.

24 feb. 2015, 14:49

Tracey Jackson, o britanică de 48 de ani, a cunoscut pe internet un bărbat de două ori mai tânăr decât ea, pe nume Atef. Deoarece relația mergea foarte bine, după patru ani, cei doi şi-au făcut planuri de nuntă, potrivit Mirror.

Citeşte şi Lucruri pe care le poţi învăţa când eşti înşelat

Cu toate acestea, într-o zi, ea a descoperit prin intermediul paginii de Facebook că bărbatul este deja căsătorit și se folosise de ea pentru bani și cadourile pe care i le făcea unei alte femei. Astfel, se pare că după logodnă, bărbatul a început să dispară subit de acasă, moment în care Tracey a descoperit incredibila situație în care se afla. În acel moment, ea și-a dat seama că soția lui Atef era chiar una dintre tinerele cu care acesta dansase la petrecerea lor de logodnă.

Sunt convinsî că a consumat o mare parte din banii mei pentru a se căsători cu ea. Mi-a frânt inima şi mi-a rupt contul în bancă. Sunt plină de datorii acum„, a declarat femeia.

Citeşte şi A fost înşelată şi s-a răzbunat mai rău ca MAFIA. Iubitul a izbucnit în plâns FOTO