Să fie „VERDE”: Dublează-ţi investiţia cu BILETUL ZILEI propus de PARIURI1X2.RO!

In sfarsit s-au facut 12 bilete castigatoare pe luna aprilie. Dupa cateva zile in care ghinionul ne-a tinut pe tusa cu castigurile, ieri am facut din nou profit frumos, pariind sugestiile ce au combus biletul zilei www.pariuri1x2.ro. Am avut in vedere cel putin 4 cornere contabilizate de Barcelona in “El Clasico” (catalanii au beneficiat de exact 4 lovituri de colt) si pariul ambele marcheaza in Lyon – Monaco (scor final 1-2).

24 apr. 2017, 07:45
Să fie „VERDE”: Dublează-ţi investiţia cu BILETUL ZILEI propus de PARIURI1X2.RO!

Biletul zilei

Mixam sporturile pe propunerea de astazi: tenis si fotbal. Pariem pe Thiago Monteiro, in confruntarea cu Daniel Evans din cadrul turneului ATP de la Barcelona. De partea brazilianului este experienta net superioara pe zgura. Evans participa cat poate de rar la turneele pe aceasta suprafata, iar rezultatele sunt catastrofale.


Citeste si:

Avem pregatit un pont si pentru derby-ul FCSB – Viitorul. Miza confruntarii este imensa, in cazul unui succes, echipa pregatita de Reghecampf putandu-se considera deja campioana, cu doar 3 runde ramase de disputat din play-off. Pariul nostru este pe goluri, cel putin 2 in meci. Varianta ar fi fost castigatoare in ultimele 5 intalniri directe.

Biletul zilei:

13:30, Evans D. – T. Monteiro, T. Monteiro sa castige
20:30, FCSB – FC Viitorul, peste 1.5 goluri 

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.