Salarii de la 1100 lire sterline pe lună în Marea Britanie. Nu îţi trebuie experienţă

Iată oferta de muncă cu care angajatorii din Marea Britanie ofertează românii, ce salarii şi beneficii le oferă, şi care sunt termenele-limită de primire a CV-urilor pentru posturile vacante. 

RomaniaTV.net
12 feb. 2016, 10:47
Salarii de la 1100 lire sterline pe lună în Marea Britanie. Nu îţi trebuie experienţă

Oferta de muncă în Marea Britanie

O firmă de recrutare caută 50 de asistenţi medicali generalişti care au bune cunoştinţe de limba engleză, dispuşi să lucreze în Marea Britanie.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii anuale de peste 40.000 de lire sterline şi contracte de muncă pe perioadă de un an de zile, cu posibilitate de prelungire.
Detalii despre aceste locuri de muncă, în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.

19 februarie este ultima zi în care se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă.

O firmă de recrutare caută 20 de îngrijitoare la domiciliu în Marea Britanie.
Candidatul potrivit pentru acest post cunoaşte limba engleză la nivel conversaţional şi are permis de conducere categoria B. Experienţa în domeniu nu e obligatorie.
Candidaţii sunt ofertaţi cu salarii nete lunare cuprinse între 1200 de lire sterline şi 1650 de lire sterline pentru un program de 40 de ore pe săptămână.
Angajatorii britanici ofertează candidaţii români cu contracte de muncă semnate înainte de plecarea în Marea Britanie şi trei luni cazare gratuită.
Până pe 15 februarie se primesc CV-uri pentru aceste locuri de muncă. Informaţii suplimentare, aici.

O firmă de recrutare caută 20 de operatori socio-sanitari şi infirmieri dispuşi să lucreze în Marea Britanie.
Pentru postul de operator socio-sanitar este obligatoriu carnetul de conducere categoria B.
Angajatorii britanici caută români dispuşi să lucreze ca operatori socio-sanitari în Oxfordshire şi în Cornwall. Salarizarea e cuprinsă între 6.9 lire sterline brut pe oră şi 8.7 lire sterline brut pe oră.
Tot în Cornwall se caută infirmieri români remuneraţi cu 7 lire – 8 lire sterline brut pe oră.
Angajatorii asigură cazarea candidaţilor selectaţi, şi le plătesc prima lună de cazare, le oferă contracte de muncă pe perioadă nedeterminată, programul de muncă e de minimum 40 de ore pe săptămână, orele suplimentare – plătite. Detalii găsiţi în anunţul de recrutare pe care îl puteţi accesa aici.