Salariul de bonă, mai mare ca al unui director de şcoală. Vezi ce criterii trebuie să îndeplinească

Publicat: Vineri, 16 Noiembrie 2012 09:24 // Actualizat: Vineri, 16 Noiembrie 2012 10:25 // Sursa: România TV

Dacă până acum bonele căutau străinătatea ca să câştige o leafă bună, acum acestea pot opta să rămână în ţară pentru un salariu de 3.000 de lei pe lună. Angajatorii germani, de exemplu, oferă doar puţin peste 2.000 de lei. La un asemenea salariu, bona trebuie să fie bine instruită.

Foto: rocopilul.ro

O agenţie de recrutare caută o bonă pentru o fetiţă de un an şi trei luni care să lucreze în Otopeni. Salariul oferit este de 3.000 de lei. Pentru asta bona trebuie să aibă experienţă în domeniu, să ştie să vorbească germană sau franceză, să aibă cultură generală, ureche muzicală şi să aibă la bază studii pedagogice.

Nu este singura ofertă tentantă. O altă persoană oferă 2.300 de lei pentru o bonă care să fie calmă, să ştie să vorbească o limbă străină şi să aibă cunoştiinţe medicale.

Cu asemenea bani nu e de mirare că bonele aleg să rămână în România în locul altor ţări precum Germania sau Anglia, unde salariul este de 500 de euro.

Oferte tentante vin şi din partea vedetelor de la Hollywood sau persoanelor foarte bogate care sunt dispuse să ofere şi peste 100.000 de dolari pe an. Pentru asta bona trebuie să se transforme într-un membru al familiei care o angajează, să renunţe la orice altă activitate şi în plus trebuie să ştie să dea lecţii de echitaţie sau de tenis.

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
agentie de recrutare angajari bona salariu de bona
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6686
RON
23 Jun
noapte 17 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H