Salariul lunar oferit acum pentru referent comercial: 3.600 de lei „în mână”. Se fac angajări

O firmă angajează referent comercial cu cel puţin trei ani experienţă în domeniu, pe salarii nete de 3.600 de lei lunar, la care se adaugă diverse bonusuri. 

RomaniaTV.net
22 iun. 2018, 10:01
Salariul lunar oferit acum pentru referent comercial: 3.600 de lei „în mână”. Se fac angajări

O firmă angajează referent comercial pe salarii de 3.600 de lei net lunar. Candidatul potrivit pentru acest post are minimum trei ani experienţă pe un post similar – referent aprovizionare, sourcing, merchandiser. De asemenea, candidatul potrivit pentru acest post are iniţiativă, atenţie la detalii, excelente abilităţi de comunicare şi negociere, e dinamic şi orientat spre rezultate. Are, de asemenea, excelente abilităţi de lucru la PC şi cunoştinţe de limba engleza la nivel conversaţional.

Angajatorii oferă candidatului selectat pe acest post salarii nete de 3.600 de lei pe lună, tichete de masă, primă de vacanţă, spor de fidelitate dupa primul an de vechime în firmă. Candidatul selectat pe acest post mai primeşte şi concediu de 25 de zile pe an. Programul de lucru e de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-16:30, cu pauza de masă de 30 minute.

Principalele responsabilităţi ale candidatului selectat pe acest post:

  • iniţiază şi controlează derularea contractelor cu furnizorii şi clienţii, a condiţiilor negociate;
  • coordonează activitatea de transport şi de facturare.

Detalii despre acest post găsiţi în anunţul de recrutare care poate fi accesat la acest link.