Samsung, furnizorul de bază pentru Apple

În ciuda concurenţei acerbe şi a disputelor, Samsung rămâne furnizorul cheie pentru Apple!

26 feb. 2015, 12:33
Samsung, furnizorul de bază pentru Apple

Samsung a fost, este şi probabil că va fi în continuare cel mai mare rival, dar şi furnizorul cheie al lui Apple!

Samsung a reuşit să rămână furnizorul cheie de componente al lui Apple pentru iPhone şi iPad, în timp ce e şi cel mai mare competitor de pe piaţă al companiei.
The Korea Times scrie că, în timp ce se pregăteşte să lanseze telefonul Galaxy S6, la Barcelona, Samsung a încheiat o nouă afacere cu Apple. Compania din Coreea de Sud va furniza pentru Apple cel puţin 50% din chip-urile DRAM, pentru iPhone 6, care se va lansat toamna aceasta. Dar asta nu e tot!

Samsung va fabrica pentru Apple şi 80% dintre viitoarele procesoare A9 şi produce deja majoritatea ecranelor dispozitivelor iOS. Cu toate că Apple încearcă să reducă implicarea companiei sud-coreene cât mai mult, este clar că viitorul iPhone-ului depinde de Samsung. Conform unor zvonuri, Samsung ar putea să creeze chiar şi display-ul de la ceasurile Apple.

În timp ce Apple devine uşor, uşor dependentă de Samsung, concurenţa rămâne la fel de acerbă. De exemplu, Apple a introdus tehnologia NFC pentru plăţile în Apple Pay, în timp ce Samsung a cumpărat LoopPay. În plus, ieri, Samsung a cumpărat afacerea care se va ocupa de producerea bateriei pentru Apple Car.
Mai multe detalii aici