Sânii Biancăi Drăguşanu au explodat. Roşcata s-a afişat pe stradă fără sutien, cu sfârcurile la vedere FOTO

Bianca Dragusanu se apropie de luna a treia de sarcina, iar primele semne incep sa fie vizibile, chiar daca incearca sa le mascheze.

RomaniaTV.net
15 apr. 2016, 11:40

In urma cu o luna, wowbiz.ro scria ca Bianca este gravida, dupa ce angajatii farmaciei pe care o frecventeaza au dat-o de gol. Acestia au povestit cu lux de amanunte tot ce si-a cumparat diva pentru a fi sigura de sarcina, de la teste speciale, pana la acid folic, produs extrem de folosit de femeile care urmeaza sa devina mamici.

Citeşte şi Reacţia BIZARĂ a lui Cătălin Botezatu atunci când a aflat că Bianca Drăguşanu este însărcinată. „Da? Cu cine?…”

Mai mult, zilele trecute au surprins-o pe Bianca in cateva ipostaze care trădează o posibila sarcina.

Bianca se indrepta linistita spre un restaurant din Herastrau, in compania unei prietene. Linistita si relaxata, vedeta nu a observat ca tinuta pe care o abordase, tricoul alb cu imprimeu, lejer, si jeansii, nu ii mai putea ascunde noile… dimenisiuni. 

Prin tricoul Biancai se observa clar ca sanii ii erau mariti, la fel ca la majoritatea gravidelor, iar sfarcurile ii ieseau obraznice prin material, semn ca produsul vestimentar ii era deja prea mic. Ca totul sa fie perfect pentru obiectivul foto, la un moment dat, vedetei i s-a vazut si noua burtica, una la fel de sexy, dar putin mai… pronuntata ca de obicei.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, însărcinată în patru luni. Roşcata a aflat sexul copilului şi este în culmea fericirii

Per total, Bianca se prezenta perfect, iar ca majoritatea femeilor insarcinate, arata mai bine ca niciodata, dovada ca graviditatea ii prieste si ii da o stare de bine.