Sărbătorile de Iarnă, la LIMITA SĂRĂCIEI. Întinde o mână caldă şi încălzeşte un SUFLET DE CRĂCIUN

SUFLET DE CRĂCIUN. Alăturaţi-vă campaniei noastre şi veţi putea dărui un gram de fericire în prag de Sărbători. Împreună putem demonstra că magia Crăciunului există iar pentru unii anul acesta va avea chipul vostru! Ajutaţi de Crăciun un suflet de copil! Împreună putem face lucruri mari!

04 dec. 2014, 18:08

Lacrimi, întrebări fără răspuns, lipsa oricăror speranțe devin personaje principale în lumea candidă a celui mic, născut fără vină într-un univers crud. Cât de grea poate fi povara pe care un copil o poate purta pe umerii înguști? De multe ori rămânem muți în fața puterii miraculoase cu care copiii pot ignora lipsurile esențiale din jurul lor.

Crăciunul lor va fi fără brad, fără cadouri, fără cozonaci, fără lumini… mâinile mici se vor repezi să apuce un codru de pâine primit ca pomană pentru suflete apuse. În loc de Moș Crăciun, își vor îmbrățișa mama sau frații și se vor bucura că alături, va părea mai cald.

Sufletul este definit în dicționare drept conștiință, omenie, cuget, gândire, inimă, spirit. Adunate la un loc, toate aceste cuvinte trezesc imagini despre locul cald situat undeva în interiorul nostru, cel din miezul căruia izvorăsc toate energiile bune.

Sărăcia este definită în dicționare drept lipsă, nevoie, mizerie, neajunsuri. Starea aceea care poate transforma iremediabil un om. Care-l poate marca, apleca, împovăra peste măsură.

Cele doua cuvinte alăturate pot duce la un dezastru atunci când ele definesc o ființă fragedă, un copil.

Nedrept este definit în dicționare drept incorect, abuziv, fără temei, injust.

Copiii săraci ar da definiții mult mai bune pentru suflet, sărăcie și nedreptate.

În prag de Sărbători, RomaniaTV.net vă spune poveştile unor copii chinuiţi de sărăcie, boală şi mizerie.

Împlinește-ți Crăciunul și ajută un copil sărman să definească Bucuria, Lumina, Bunatatea. E în puterea ta să le dai puțin din ceea ce viața a uitat să le ofere.

Zâmbetul unui copil! Ce alt dar mai scump îți poți dori de Crăciun?!