SCANDAL într-un club de manele din Lugoj. Un jandarm a ajuns la spital după ce a fost bătut de două femei

Un angajat al Jandarmeriei a ajuns la spitalul din Lugoj cu răni la cap după ce a fost bătut de două femei într-un club de manele din oraşul Lugoj.

27 mart. 2017, 09:51
SCANDAL într-un club de manele din Lugoj. Un jandarm a ajuns la spital după ce a fost bătut de două femei

Angajatul Ministerului de Interne se afla in timpul liber in club si, din motive ramase inca necunoscute, a intrat in conflict cu doua femei. Mai multi martori au sustinut ca jandarmul a fost lovit cu o sticla in cap, iar mai apoi, cand a vrut sa mearga la spital, inainte sa se urce intr-un taxi, a mai fost lovit, tot in cap, cu o scandura. Desi martorii sustineau ca a avut un conflict cu patroana clubului, mai apoi s-a stabilit ca femeia a fost implicata in alt incident, cu cateva ore in urma, potrivit lugojinfo.ro.

Barbatul batut de cele doua cliente a ajuns la spital plin de sange, fiind preluat de medici. Jandarmului i s-au acordat primele ingrijiri medicale si i-au fost cusute ranile. Politistii au ajuns si ei la spital si au audiat mai multe persoane, pe marginea acestui incident, fiind deschis un dosar penal pentru loviri si alte violente.

Citeşte şi Tinerii care au bătut un taximetrist, căutaţi de poliţie. Victima a rănit grav un motociclist