Scandal cu Clejanii pe litoralul Mării Negre! Familia lui Ioniţă din Clejani a fost dată afară dintr-un hotel

Clejanii au fost daţi afară dintr-un hotel de 5 stele din Mamaia, după ce s-a descoperit că aveau cu ei două animale de companie. Ioniţă, Viorica, Fulgy şi Margherita au fost nevoiţi să înnopteze pe plajă.

05 aug. 2014, 06:06

Scandal cu Clejanii pe litoralul Mării Negre! Familia lui Ioniţă din Clejani a fost dată afară dintr-un hotel de 5 stele din Mamaia, pentru că a venit şi cu două animale de companie. Artiştii au fost nevoiţi să înnopteze pe plajă, potrivit România TV.

Citeşte şi Margherita de la Clejani ÎNCINGE imaginaţia bărbaţilor cu un DECOLTEU AMEŢITOR FOTO

Viorica şi Ioniţă de la Clejani au avut parte de cel mai urât weekend la mare. Artiştii au fost daţi afară din hotel, după ce angajaţii au descoperit că veniseră în camere cu cei doi căţei.

Sunt foarte suparată pentru că sunt cu căţeii după mine şi nu mai simt nicio vacanţă” a declarat Viorica.

Iar Ioniţă și-a promis că niciodată nu va mai accepta ca cei doi patrupezi să le strice vacanţele.

În schimb, fiica celor doi, Margherita, nu regretă că a luat câinii, ci faptul că a plecat în concediu împreună cu părinţii.

CITEŞTE ŞI Lovitură CRUNTĂ pentru Clejani. Vezi ce au păţit în vacanţa pentru care au plătit MII de euro

Nu renunt la patrupede pentru ca ei fac parte din familie. Hai da-mi pupic, hai. Nu ma simt cu musca pe caciula, ma simt prost ca am venit in vacanta cu familia mea. Trebuia sa imi iau cateii si sa ma duc singura la munte„, a declarat Margherita.

Cu toate că a mers la mare cu părinţii, Margherita a făcut plajă topless, iar evenimentul nefericit nu a fost pentru ea decât un motiv de amuzament.

Și nu este prima lor vacanță ratată. Luna trecută, cei patru au plătit mai bine de 5.000 de euro pentru o săptămână de vis în Grecia, pe Insula Rodhos, însă au avut parte numai de frig şi ploaie. Mai mult, Ioniţă s-a pricopsit şi cu o răceală cruntă.