Scandal în Botoşani: Un tânăr a fost bătut din greşeală. Vinovatul era altul

Bătut din greşeală, după ce a fost confundat cu un hoţ! I s-a intamplat unui tânăr din Botoşani, care într-o spălătorie auto, a fost lovit şi sechetrsat de doi indivizi, pe motiv că le-ar fi furat o bijuterie din maşină.

RomaniaTV.net
20 feb. 2016, 08:03
Scandal în Botoşani: Un tânăr a fost bătut din greşeală. Vinovatul era altul

Băiatul de 21 de ani mersese să-şi spele maşina când a fost luat pe sus de doi indivizi. Agresorii l-au acuzat că în urmă cu două săptămâni, în aceeaşi spălătorie, el ar fi furat un lănţişor de aur dintr-o maşină.

 „Aşteptam să scot maşina de la spălat, au venit doi indivizi pe care nu-i văzusem niciodată şi m-au bănuit că am furat un lanţ din maşina cuiva acum două săptămâni. M-au lovit cu pumnul în faţă. După ce au văzut imaginile şi au văzut că nu am atins maşina, şi-au cerut scuze”, a povestit bărbatul care a fost bătut.

Până se le explice că nu el a furat bijuteria, agresorii l-au lovit, l-au luat cu forţa în incinta spălătoriei şi l-au ameninţat. Convinşi că au descoperit hoţul, agresorii s-au uitat împreună cu el pe imaginile surprinse de camere. Au văzut însă că tânărul nici măcar nu se atinsese de autoturism.

Tânărul bătut susţine că va depune o plângere la poliţie.