SCANDAL în Capitală. Un medic băut, târât pe jos de poliţişti VIDEO

Şeful Secţiei obstetrică - ginecologie I de la Maternitatea Giuleşti din Capitală, Ciprian Cristescu, a fost implicat într-un incident violent cu doi poliţişti care l-au oprit în trafic în cadrul unui control. Conform imaginilor postate pe Facebook, după o scurtă discuţie, medicul a ajuns să fie târât pe trotuar de cei doi poliţişti, în timp ce femeia care îl însoţea afirma ca ea a fost la volan, ca a avut alcoolemie 0 şi că sunt oameni respectabili.

14 aug. 2017, 09:16
SCANDAL în Capitală. Un medic băut, târât pe jos de poliţişti VIDEO

UPDATE: Şeful Secţiei obstetrică – ginecologie I de la Maternitatea Giuleşti din Capitală, Ciprian Cristescu, implicat într-un incident violent cu doi poliţişti care l-au oprit în trafic în cadrul unui control, a fost amendat cu 500 de lei pentru refuzul de a se legitima şi pentru că a adresat repetate injurii poliţiştilor, spun reprezentanţii Poliţiei Capitalei, care precizează că cei doi poliţişti nu au raportat evenimentul superiorilor, în acest sens şi pentru verificarea modului în care au intervenit poliţiştii, fiind declanşat un control.

Incidentul a avut loc la ora 2.25, iar conflictul ar fi apărut după ce medicul i-a cerut unuia dintre poliţişti să se legitimeze, conform celui care a postat filmarea.

Femeia ţipă, în timp ce medicul, după un prim episod în care poliţiştii îl trag de mâini şi încearcă să îl ducă la maşină, ridică braţele şi spune „Am greşit”, după care îi aminteşte poliţistului că nu are voie să îl atingă.

Bărbatul încearcă să se prindă de un panou publicitar pentru a nu fi dus la maşina Poliţiei, însă cei doi poliţişti reuşesc să îl ia, iar când bărbatul încearcă să se opună şi cade pe asfalt, este târât de o mână de unul dintre poliţişti.

În tot acest timp, femeia care îl însoţeşte încearcă să le explice situaţia şi îi roagă să se oprească, în timp ce medicul Cristescu stă întins pe jos lângă maşină.

Medicul se ridică şi are loc un nou dialog cu poliţiştii, care încearcă să discute şi cu cel care filmează toată scena. Poliţiştii încearcă să spună că medicul i-ar fi luat telefonul unuia dintre ei, în timp ce femeia susţine că este o înscenare, că sunt oameni respectabili şi că medicul a băut, dar că ea era la volan. Femeia susţine şi că telefonul soţul ei a fost luat de poliţişti.

Citeşte şi Doi poliţişti au ajuns la spital bătuţi şi muşcaţi de un bărbat. Agresorul are dosar penal pentru ultraj UPDATE