SCANDAL în familia Clejanilor! Viorica vs Ioniţă: „Vreau să-mi tai stomacul”/ „Sunt total împotrivă!”

Viorica şi Ioniţă de la Clejani se confruntă de ceva vreme cu câteva probleme de comunicare, care în final îi "aruncă" într-o dispută fără limită. Chiar dacă Ioniţă de la Clejani este cel care are mai mereu dreptate, soţia sa vrea să iasă din anonimat şi să acţioneze după bunul plac. Recent, Viorica şi Ioniţă de la Clejani sunt extrem de supăraţi, fiindcă Viorica vrea să apeleze la o intervenţie chirurgicală pentru a slăbi, dar Ioniţă este total împotrivă.

RomaniaTV.net
08 apr. 2015, 12:16
SCANDAL în familia Clejanilor! Viorica vs Ioniţă: „Vreau să-mi tai stomacul”/ „Sunt total împotrivă!”

Viorica de la Clejani şi-a dorit din totdeauna să fie mai suplă, însă, chiar dacă a ţinut destule cure de slăbire, efectul a fost de departe cel dorit, fiindcă este o pofticioasă înnăscută.

Văzând că aşa nu reuşeşte să obţină ce şi-a propus, Viorica de la Clejani este hotărâtă să facă o operaţie de micşorare a stomcului. Din păcate şi de această dată visul i se va spulbera, fiindcă, soţul ei, Ioniţă de la Clejani nici nu vrea să audă de această variantă.

Invitaţi de curând în platoul emisiunii pe care Teo Trandafir o moderează, Viorica şi Ioniţă de la Clejani au avut o dispută de zile mari, care s-a sfârşit fără niciun rezultat pentru Viorica de la Clejani.

Dialogul fără perdea care a costat Kanal D 10.000 de lei. Antena 1, somată din cauza Oanei Roman

„Vreau să-mi tai stomacul, să fiu şi eu sexy ca doamna Teo, dar nu mă lasă Ioniţă. Altfel nu pot să slăbesc şi eu”, a spus Viorica de la Clejani.

„Sunt total împotrivă şi nici nu vreau să aud. Tocmai din acest motiv am acceptat să îmi fac implantul de păr, ca să îi arăt Vioricăi că şi cu par, şi fără, tot ăla sunt şi intervenţiile astea sunt doar o toană. […]

Poate rezolva totul prin dietă. Dacă nu o să mai gătească atât şi nu o să mai facă toate nebuniile pământului, poate o să scape de pofte şi o să înveţe să se abţină de la mâncat. […] Ea arată bine aşa cum e. Viorica performează în muzică, trebuie să aibă forţă în glas şi să transmită bucurie atunci când cântă.

Uitaţi-vă la ea, pe chipul ei se citeşte fericire. Te uiţi la ea şi vezi un om plin de viaţă. În plus, dacă tot suntem în Săptămâna Mare să o luăm şi altfel. Orice intervenţie asupra corpului nu e bine văzută de Dumnezeu. Strici ce a creat El, nu?”, a declarat Ioniţă de la Clejani, informează WoWBiz.

Citeşte şi  Lovitură CRUNTĂ pentru Clejani. Vezi ce au păţit în vacanţa pentru care au plătit MII de euro