SCANDAL la mormântul Ilenei Ciuculete. La şase luni de la moartea artistei, Cornel Galeş a primit o veste TERIBILĂ

Scandalul în familia Ilenei Ciuculete continuă şi la parastasul de 6 luni al artistei. Prezent la cimitir pentru a o comemora pe artistă, Cornel Galeş a primit o notificare de la fiii cântăreţei. 

09 sept. 2017, 10:50
SCANDAL la mormântul Ilenei Ciuculete. La şase luni de la moartea artistei, Cornel Galeş a primit o veste TERIBILĂ

Fiii Ilenei Ciuculete au trimis o notificare la cimitir prin care interzic prezenţa presei la comemorare de 6 luni a artistei. Cornel Galeş contestă această decizie, pe care o consideră ilegală si abuzivă. Mai mult, soţul cântăreţei îi ameninţă cu procesul pe cei doi fii ai Ilenei Ciuculete.

„Dacă nu aveţi aprobare, nu puteţi veni acolo. Este o hotărâre abuzivă asta. Este nulă şi neavenită. Această notificare prin care se specifică că nu este voie să se filmeze este total abuzivă. În primul rând, proprietarul acestui loc de veci sunt eu, Cornel Galeş, sunt două locuri de veci ale mele, în al doilea rând, acolo odihneşte un artist naţional care trebuie promovat, nu îngropat. Şi în al treilea rând, sunt eu soţul ei, deci această hotărâre e nulă, nu are nicio valoare. Din contră, cu toate că eu ţin foarte mult la aceşti copii, nu o să le fac rău, dar eu pot să îi dau în judecată”, a declarat Cornel Galeş, aflat la mormântul artistei.