Scandal la Primăria Generală a Capitalei! ALDE îi cere demisia lui Nicuşor Dan pentru că trage chiulul de la şedinţe

ALDE îi cere demisia lui Nicuşor Dan pentru că i-a criticat pe consilierii generali, deşi a lipsit în repetate rânduri de la şedintele Primăriei. În plus, ALDE îi critică pe apropiaţii lui Nicuşor Dan din Consiliul General pentru că votează împotriva celor mai importante proiecte care ar putea salva Capitala de la dezastru.

24 aug. 2016, 13:29
Scandal la Primăria Generală a Capitalei! ALDE îi cere demisia lui Nicuşor Dan pentru că trage chiulul de la şedinţe

Ion Valentin Voicu, consilierul general al ALDE din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, este revoltat de recentele critici ale liderului USB Nicuşor Dan cu privire la atmosfera din cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), în condiţiile în care liderul USB a avut o prezenţă foarte scăzută la dezbateri.

 „În ultima perioadă, văd că domnul Nicuşor Dan îşi dă cu părerea referitor la atmosfera din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în condiţiile în care dânsul a participat doar la o şedinţă de când acesta este consilier general. Aşadar, îi cer demisia din cadrul Consiliul General al Municipiului Bucureşti!„, a declarat Ion Valentin Voicu.

Reprezentantul ALDE susţine că, „membrii USB din cadrul Consiliul General al Municipiului Bucureşti nu vor să rezolve problemele cetăţenilor, deoarece în cele trei şedinte de consiliul general, aceştia au votat 99% împotriva tuturor hotărârilor aflate pe ordinea de zi, hotărâri foarte importante pentru cetăţenii municipiului Bucureşti. Practic, consilierii USB au luat toate hotărârile propuse pentru deblocarea proiectelor din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti. Ei votează nu doar împotriva tuturor initaţivelor aflate pe ordinea de zi, dar şi a celor din comisiile de specialitate„.