Scandal MONSTRU în cel mai celebru TRIUNGHI SEXUAL al MOMENTULUI. Divorţ după 15 ani de CĂSNICIE

Nicolae Botgros, celebrul artist din Republica Moldova, a deveni tătic la 65 de ani, mama fiind solista de 38 de ani, Anişoara Dabija. Cântăreaţa era căsătorită de 15 ani cu Dumitru Guşevatîi, instrumentist respectat în Orchestra Prezidenţială a Republicii Moldova, cu care are doi copii.

22 sept. 2018, 13:05
Scandal MONSTRU în cel mai celebru TRIUNGHI SEXUAL al MOMENTULUI. Divorţ după 15 ani de CĂSNICIE

Anişoara Dabija a avut o relaţie extraconjugală cu Nicolae Botgros. În luna martie, înainte să nască, femeia şi-a anunţat soţul că vrea să divorţeze.

Şoc în showbizul românesc, iubire nebună cu un bărbat însurat. O vedetă face dezvăluiri intime despre triunghiul amoros

„Nici nu ştiu dacă sunt eu în măsură să vorbesc despre asta. Mai bine îi întrebaţi pe ei (n.r. pe Anişoara Dabija şi pe Nicolae Bogros) ce s-a întâmplat. Eu sunt un om muncitor, familist şi îmi iubesc enorm copiii. În luna martie a acestui an, eu şi soţia mea am divorţat. Adevărul e că nu am cerut eu divorţul, ci ea. Şi, totodată, mi-a cerut să-mi dau acordul în scris că nu am pretenţia ca fetiţa, pe care a născut-o pe data de 5 aprilie, să poarte numele meu. Mi-a spus că este copilul lui Botgros. Ei au o relaţie de ani buni, iar în 2015 i-am prins împreună. Am iertat-o pe soţie atunci, pentru că avem doi copii împreună, iar pentru mine familia contează foarte mult. Chiar l-am rugat frumos şi omeneşte pe Botgros să ne dea pace şi să ne lase să ne creştem copilaşii împreună. Însă nu s-au ţinut de cuvânt. Eu vreau să uit tot. Avem 15 ani de căsătorie, am trăit, dar nu am ştiut cu cine trăiesc”, a spus Dumitru Guşevatîi pentru Kankan.

Nu este afectat doar bărbatul înşelat, ci şi familia maestrului Botgros: „Cel mai greu este că am fost prieteni buni de familie, mergeam la mese împreună cu Botgros, ne respectam, iar soţia sa, Lidia, o iubea pe Anişoara ca pe fata ei. Lidia era bolnavă, dar acum s-a îmbolnăvit şi mai rău. Păcat că au făcut de râs două familii!”.