Scandal monstru în spital. Pacienţi evacuaţi, după o altercaţie cu cuţite şi spray lacrimogen

O răfuială între două clanuri de romi a dus la evacuarea unui salon întreg la spitalul din Bârlad. Romii veniseră în vizită la un pacient şi s-au năpustit asupra unei rude de-a lui cu un cuţit şi un spray lacrimogen. Aproape 20 de pacienţi au fost scoşi afară, după ce atacatorii au pulverizat cu spray.

RomaniaTV.net
02 iun. 2015, 20:42
Scandal monstru în spital. Pacienţi evacuaţi, după o altercaţie cu cuţite şi spray lacrimogen

Şaisprezece pacienţi din saloane ale Spitalului Bârlad au fost evacuaţi, miercuri, timp de câteva ore, în urma unei altercaţii izbucnite între mai mulţi bărbaţi veniţi în vizită la un bolnav. Medicii au luat decizia să evacueze pacienţii, după ce unul dintre vizitatori a folosit un spray lacrimogen.

Poliţia a intervenit pentru aplanarea conflictului, izbucnit într-unul din saloanele Secţiei de Chirurgie a Spitalului de Urgenţă Bârlad între doi bărbaţi veniţi în vizită la un pacient, îmrepună cu mai multe rude. Aducându-şi aminte de un conflict mai vechi, existent de pe vremea când munceau în străinătate, cei doi s-au luat la ceartă

La un moment dat, unul dintre ei, un tânăr de 22 de ani din municipiul Bârlad, a scos un cuţit şi l-a rănit la mână pe celălalt bărbat, în vârstă de 41 de ani. În altercaţie a intervenit un alt bărbat, în vârstă de 30 de ani, care a folosit un spray lacrimogen, cu care a pulverizat atât în salon, cât şi pe holul Secţiei de Chirurgie. În acel moment, s-a iscat o panică generală, cadrele medicale au solicitat sprijinul agenţilor de pază şi al Poliţiei, prin intermediul numărului de urgenţă 112. Astfel, zeci de poliţişti şi jandarmi au intervenit la spitalul din Bârlad pentru aplanarea conflictului.