Scandal MONSTRU la echipa lui GICĂ HAGI. Acuzaţii GRAVE: „Au folosit un contract EXPIRAT”

Acuze grave la clubul lui Gică Hagi. Un fotbalist emblematic acuză că oficialii de la Viitorul au vrut să înregistreze la LPF un contract expirat.

18 oct. 2017, 13:14
Scandal MONSTRU la echipa lui GICĂ HAGI. Acuzaţii GRAVE: „Au folosit un contract EXPIRAT”

Gabi Iancu (23 de ani) a reacţionat vehement după ce Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, a spus că Gică Hagi a renunţat la fotbalist din cauza atitudinii acestuia.

„Despre plecarea de la Viitorul, pot să vă spun un singur lucru: eu am ales să plec! A fost dorința mea să plec! Nu am mai dorit să mai stau pentru că nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat în play-off și cum am fost tratat. Ei și-ar fi dorit ca eu să continui și în momentul în care i-am anunțat că vreau să plec s-au dus să înregistreze la Ligă un contract de prelungire, pe care l-am făcut când am semnat cu ei la începutul sezonului. Dar, acel contract nu este valabil dacă nu-l duci în 45 de zile de la semnarea lui. La finalul sezonului, după ce i-am anunțat că plec, nu mi-au răspuns la telefon vreo 10 zile. Au vrut să ma țină legat cu acel contract”, a spus Gabi Iancu la Digi Sport.

Cristian Bivolaru, directorul general al Viitorului, a venit cu o altă variantă: „Gabi Iancu, dacă nu mă înşel, s-a transferat pe ultima sută de metri pe undeva… cred că prin coada clasamentului din Polonia. Eu zic că el a dat cu piciorul la oala cu smântână. El venise de nicăieri. La noi n-a realizat că i s-a întins o mână şi că avea o şansă extraordinară să revină. Vorbesc despre a doua şansă. Ajungi să fii în lotul echipei campioane, să câştigi un titlu şi să nu scoţi nimic din treaba asta. N-a fost dorinţa lui Iancu de a pleca, a fost dorinţa lui Gică Hagi! Nu l-a mai vrut! A văzut că el nu este dispus să facă pasul pentru calităţile pe care le avea. Hagi se aştepta să aibă o altă reacţie”.

Gabi Iancu, în prezent legitimat la Termalica Nieciecza, locul 15 (penultimul) în prima ligă din Polonia, a bifat două prezențe, niciuna ca titular, a evoluat în total 35 de minute, dar a marcat un gol, din penalty (min. 90+7), în victoria, 2-1, cu Gdansk.