Scandal MONSTRU la mormântul Denisei Răducu. Ce s-a întâmplat între mama şi tatăl ARTISTEI

Denisa Răducu a murit acum aproape o lună, tragedie care pare să îi fi făcut pe părinții cântăreței să se urască mai mult ca niciodată.

16 aug. 2017, 08:59
Scandal MONSTRU la mormântul Denisei Răducu. Ce s-a întâmplat între mama şi tatăl ARTISTEI

Părinții cântăreței s-au tot evitat în ultima perioasă, asta până noaptea trecută, când cei doi au ajuns față în față. Tatăl Denisei nu a putut să treacă peste faptul că, întâmplător, la mormântul cântăreței se afla și mama acesteia. Bărbatul a început să o înjure copios. Mai mult, părea decis să pună mâna pe fosta lui soție, doar intervenția celor din jur reușind să calmeze puțin spiritele și să o ferească pe mama Denisei de furia tatălui acesteia, scrie SpyNews.

Mama Denisei a preferat să plece de la mormântul la care se afla pentru a se reculege, lăsându-i locul tatălui vedetei pentru a-și plânge pierderea odorului.

Mesaj HALUCINANT despre Denisa Răducu. Sora unei fane a făcut ANUNŢUL

„Nu erau amici, dar se suportau de dragul copiilor. Apoi, în viața mamei Denisei a apărut un alt bărbat și s-au și căsătorit. Doar că el are și un băiat, iar atunci au apărut complicațiile. Pentru că ea susținea că băiatul este fratele fetelor ei, moment în care tatăl Denisei a luat cu adevărat foc! De atunci, au început să se urască pentru că tatăl Denisei nu putea accepta așa ceva”, a spus, în urmă cu ceva vreme, una dintre rudele Denisei.