SCANDAL într-un orfelinat. Copiii nu au putut merge la şcoală, directoarea a plecat în delegaţie cu microbuzul şcolar

Un număr de 12 copii nu au ajuns la şcoală pentru că şefa de la Protecţia Copilului a luat microbuzul şcolar şi a plecat în delegaţie în Germania. Conducerea casei de copii susţine că directoarea nu i-a anunţat de acest lucru şi astfel nu au avut cu ce să trimită copiii la ore, scrie România TV.

11 mai 2016, 08:28
SCANDAL într-un orfelinat. Copiii nu au putut merge la şcoală, directoarea a plecat în delegaţie cu microbuzul şcolar

Şefa Direcţiei pentru Protecţia Copilului Satu Mare împreună cu mai mulţi colegi au plecat în schimb de experienţă în Germania, la o asociaţie parteneră. Pentru această deplasare s-au folosit însă două microbuze de la două centre de plasament din judeţ. Conducerea unuia dintre centrele respective, de la Noroiani, a decis ca în lipsa microbuzului, cei 12 copii aflaţi în grijă să nu mai meargă la şcoală.

La întoarcere, directoarea pentru Protecţia Copilului a declarat că şefa centrului respectiv a încercat să o saboteze şi a dat dovadă de rea voinţă.

În timp ce şefa centrului de plasament de la Noroiani a spus că nu a putut trimite copiii la şcoală pentru că nu a avut un alt vehicul, nefiind anunţată din timp de către Direcţia Pentru Protecţia Copilului că microbuzul va fi luat.

Citeşte şi Scene cutremurătoare într-un orfelinat din Republica Moldova. Copiii sunt abuzaţi şi maltrataţi