Scandal Rocsana Marcu – Bianca Drăguşanu. „Caracter infect, dependentă de substanţe interzise şi bărbaţi căsătoriţi…”

Între Rocsana Marcu și Bianca Drăgușanu a izbucnit un scandal. Comentariile acide pe care Rocsana Marcu le-a avut în decursul matinalului pe care îl prezintă la adresa Biancăi Drăguşanu, au făcut-o pe aceasta din urmă să-i dea o replică extrem de dură. Iar circul continuă pe Facebook

19 feb. 2016, 11:25
Scandal Rocsana Marcu – Bianca Drăguşanu. „Caracter infect, dependentă de substanţe interzise şi bărbaţi căsătoriţi…”

Rocsana Marcu a făcut un comentariu urât la adresa lui Victor Slav readucând aminte de escapadele Biancăi cu Cristea, la Paris. „Tot nevasta ta e și când a plecat cu altul”, a spus Rocsana Marcu.

Bianca Drăguşanu i-a întors-o repede prezentatoarei: „Cu dedicație pentru stimabila „doamnă” cu 2 copii și 7 bărbați, care ne „încântă” în fiecare dimineața (la matinal) cu atitudinea ei dezorientată și crăcănată! Prostul nu cunoaște om mai deștept ca el!”.

Citeşte şi Victor Slav, UMILIT în direct de Rocsana Marcu. Bianca Drăguşanu: „Stimabila doamnă cu 2 copii şi 7 bărbaţi…”

Scandalul a fost continuat de Rocsana Marcu pe Facebook, în aceeași notă acidă: „Nu pot sa va spun decat ca este normal sa deranjeze adevarul in unele situatii si cum eu sunt adepta acestuia mi se pare normal sa creez controverse. Sunt imună la ticăloşii. Asta datorită faptului că lucrand de 20 de ani in televiziune am avut ocazia sa am de-a face cu oameni de calitate în proporție de 99% dar si gunoaie sociale care usor, usor au fost excluse”.

Marcu a continuat: „Au mai rămas foarte putine în acest peisaj monden…dacă mă gândesc mai bine, doar una! A sosit momentul ca aceasta tipologie a femeii cu moravuri usoare (care face nunta pentru a strânge bani de genti de la prietenii naivi ce chiar credeau in dragostea dintre ei) sa nu se mai flateze cu valori închipuite deoarece niciun machiaj si nicio operație estetică din această lume nu pot ascunde un caracter infect, o dependentă de substanțe interzise si bărbați căsătoriți. Genul acesta de personaj are nevoie de ajutor pentru a realiza că nu va putea să se mândrească niciodată cu ceva frumos, ci doar cu purtarea ei neomenească şi insalubră”.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, anunţ surprinzător: „Bebe e pe drum”

Reacţia Biancăi Drăgușanu nu a întârziat nici de această dată: „Cel fara de pacat sa arunce primul piatra! Iar daca doamna distinsa care incearca sa ascunda un caracter indoielnic sub cuvinte poleite se simte fara de pacat, primesc loviturile ei cu capul plecat. Din pacate realitatea nu ne arata decat ca distinsa moralista e lipsita de morala si, iata, isi da arama pe fata si isi revarsa frustrarile intr-o maniera josnica si care nu merita efortul de a fi luata in seama.”Un om valoreaza exact cat cuvantul lui”, spune un proverb, iar in cazul de fata, cuvantul folosit de stimabila „doamna” este „infect”. Deci dupa autocaracterizarea extrem de simpla si „infecta” in sfarsit ne-am prins si noi cine este aceasta intruchipare a perfectiunii. Cat despre afirmatiile ulerior facute, vor trebui asumate si dovedite… ca legea ne obliga pe toti sa ne asumam ce spunem, nu?? Concluzia zilei?? Sa fim mai buni, pentru ca ” Un om inteligent nu va fi niciodata rau” sau urat! Va pup cu drag frumosii mei prieteni inteligenti!”