SCANDALOS. Ţigani români, surprinşi în Italia cum se prefac că sunt invalizi VIDEO

Imagini incredibile surprinse de poliţia italiană, la Milano. Înregistrarea arată cum trei tineri ţigani se dau drept invalizi şi îi prostesc pe italienii miloşi. Părinţii celor trei băieţi, care îşi obligau fiii să cerşească, au fost arestaţi de poliţie.

25 sept. 2014, 10:28
SCANDALOS. Ţigani români, surprinşi în Italia cum se prefac că sunt invalizi VIDEO

Familia de ţigani filmată a venit la Milano acum trei luni, din Constanţa. Ţiganii şi-au adus cu ei şi arsenalul necesar cerşitului. Astfel, dimineaţa începe cu aranjarea căruţului cu rotile, pentru cerşit. Urmează apoi un spălat rapid la fântâna din oraş. Iar apoi, la treabă.

CITEŞTE ŞI INCREDIBIL. Nu o să îţi vină să crezi CÂT CÂŞTIGĂ un CERŞETOR: Şi-a construit o VILĂ cu DOUĂ ETAJE FOTO

În acest fel, cei trei fraţi ţigani, erau obligaţi de părinţi să îşi câştige traiul, zi de zi. Băieţii sunt filmaţi în timp ce merg în intersecţiile semaforizate şi le cer şoferilor bani. Asta, chiar în centrul oraşului Milano. În momentul când poliţiştii i-au reţinut, aveau la ei 500 de euro.

Poliţia italiană i-a urmărit timp de o săptămână şi a filmat totul. Părinţii celor trei băieţi, în vârstă de 63 şi respectiv 62 de ani, au fost arestaţi sub acuzaţia că şi-au maltratat fiii.