Scandalos: Un primar din Ilfov îi ia peste picior pe localnici VIDEO

Petrecere în birt cu iz electoral. Primarul comunei Ştefăneştii de Jos, judeţul Ilfov, petrece alături de alţi funcţionari publici într-o cârciumă din localitate şi nu ţine cont că se face de râs în faţa alegătorilor săi. Mai mult, edilul îi spune unui bărbat că nu va primi loc de casă de la primărie niciodată, deşi îndeplineşte condiţiile.

19 apr. 2014, 17:32
Scandalos: Un primar din Ilfov îi ia peste picior pe localnici VIDEO

Scandalul a început când un locuitor al comunei Ştefăneştii de Jos a început să îi reproşeze primarului că nu se implică în proiectele locale, potrivit România TV. Edilul Anghel Rababoc se afla într-o cârciumă, la petrecere cu subordonaţii săi. Tot ei i-au sărit în apărare primarului.

Mai mult, când bărbatul care s-a luat la ceartă cu primarul îi cere explicaţii pentru un loc de casă, răspunsul lui Anghel Rababoc este uimitor. „Nu o sa îţi dau în viaţa mea!”, i-a zis edilul.

Cu toate acestea, primarul spune că nu îşi aduce aminte despre ce este vorba. Mai mult, primarul susţine că probabil este o înscenare făcută de unul dintre duşmanii săi politici.

Şi şeful poliţiei locale din Ştefăneşti pare că a uitat de întâlnirea informală. „Nu-mi amintesc nimic. Nu particip cu domnul primar la petreceri în crâşmă”, a spus şeful poliţiei locale, Constantin Şerban.

Imaginile cu şedinţa din birt au fost trimise de un telespectator România TV pe adresa [email protected].