Scene de groază în staţiunea Magaluf: Un bărbat găsit gol, cu organele genitale pline de sânge

Un britanic care îşi petrecea vacanţa în staţiunea Magaluf, pe cea mai mare insulă din Baleare, a fost găsit cu organele genitale într-o baltă de sânge, în stare de leşin din cauza hemoragiei. Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital.

RomaniaTV.net
14 iul. 2018, 13:17

Bărbatul a fost ridicat de o ambulanţă şi dus de urgenţă la spital. Imediat, a fost alertată şi poliţia.  Potrivit unor informaţii locale, bărbatul care era dezbrăcat a fost găsit în apropiere de un local din Magaluf, în Punta Ballena. Nu se cunosc deocamdată circumstanţele acestui accident, dar poate fi vorba fie de un accident, fie de un atac împotriva bărbatului.

Ofiţerii Gărzii Civile au confirnat, sâmbătă, că s-a deschis o anchetă asupra acestui caz. „Ofiţerii cred că bărbatul fie ar fi căzut peste pietrele de pe plajă, ameţit din cauza alcoolului consumat şi s-ar fi rănit astfel, fie că ar fi fost atacat de persoane necunoscute, cu arme albe. 

Magaluf este o destinaţie populară preferată de britanici. Însă în anii recenţi, atmosfera a devenit „raiul” petrecerilor dezmăţate, „stropite” cu mult alcool.

Pentru că trendul persistă, autorităţile locale au instituit măsuri de combatere a acestor comportamente şi au aplicat amenzi celor care nu respectă regulile din staţiune. Astfel, cine nu se conformează regulile, primeşte amenzi de până la 500 de euro dacă beau pe stradă, iar dacă urinează în public, amenda este de 200 de euro. Nu mai puţin de 400 de euro este amenda pentru oricare persoană care iese pe stradă dezbrăcată. 

Primăria locală continuă să ia măsuri împotriva turismului alcoolic al oasapeţilor britanici şi de oricare altă cetăţenie, care vor manifesta astfel de comportamente.