Scene de groază în Timişoara. O femeie, înjunghiată cu şurubelniţa de fostul iubit

O femeie a fost înjunghiată de mai multe ori cu şurubelniţa într-o staţie de tramvai din Timişoara. Călătorii şocaţi de atacul sângeros au sunat la 112. Agresorul este chiar fostul iubit al femeii care nu s-a împăcat cu gândul despărţirii, informează România TV.

28 iul. 2016, 15:44
Scene de groază în Timişoara. O femeie, înjunghiată cu şurubelniţa de fostul iubit

O femeie de 39 a fost atacata si injunghiata in Piata Traian din Timisoara, chiar in statia de tramvai, sub privirile trecatorilor. Din primele informatii, se pare ca atacatorul, un barbat in varsta de 40 de ani, este chiar fostul iubit al femeii de care aceasta s-a despartit recent. Barbatul a sarit la ea cu o surubelnita si i-a aplicat cu sete trei lovituri sub care femeia s-a prabusit plina de sange. In tot acest rastimp, mai multi timisoreni au privit inmarmuriti scenele violente, scrie opiniatimisoarei.ro.

Martorii au dat alarma la 112, iar la fata locului au sosit imediat politistii care l-au capturat pe barbatul agresiv si l-au dus la Sectie pentru audieri.

Femeia a fost preluata de un echipaj al ambulantei si dusa de urgenta la spital. Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili incadrarea juridica a barbatului.

Citeşte şi Ucisă cu o cruzime de nedescris de propriul soţ, în faţa copilul de doar şase ani. Vezi de ce a înnebunit bărbatul