Scene incredibile într-un studio de televiziune: Mirel Palada l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe senatorul Mihai Goţiu

Scene incredibile în timpul pauzei publicitare din timpul unei emisiuni de la postul B1TV, moderată de Nadia Ciurlin! După ce în timpul primei părți a emisiunii s-au contract puternic, în pauza publicitară, Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goțiu.

13 sept. 2017, 19:59
Scene incredibile într-un studio de televiziune: Mirel Palada l-a lovit cu pumnii şi picioarele pe senatorul Mihai Goţiu

Totul a pornit după ce Mihai Goţiu l-a numit nesimţit pe Mirel Palada, deoarece îl tot întrerupea în timpul dezbaterii de la emisiune. În pauza publicitară, spiritele s-au încins şi mai tare, iar senatorul USR spune că Mirel Palada l-a lovit cu pumnii în faţă şi cu picioarele. După incident, cei doi au părăsit platoul de filmare, însă la revenirea din pauza de publicitate moderatoarea a confirmat incidentul în direct. 

„Din păcate pe pauza publicitară s-au întâmplat un eveniment extrem de neplăcut, domnul Mirel Palada l-a agresat fizic pe domnul Mihai Goțiu. Ne pare rău foarte rău pentru acest eveniment, din păcate au trebuit să părăsească amândoi platoul”, a anunțat Nadia Ciurlin.

Mihai Goţiu a anunţat deja că joi dimineaţă va depune plângere penală împotriva lui Mirel Palada

Senatorul USR Mihai Goţiu spune că va depune plângere la Poliţie, după ce a fost lovit cu pumnii şi picioarele de către Mirel Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, incidentul având loc miercuri seară în pauza publicitară a unei emisiuni a postului de televiziune B1 TV.

„Mâine dimineaţă mă duc la poliţie. Vreau să mă liniştesc în acest moment. Mâine va fi zi o lungă. Probabil, din cate am înteles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine. Am fost lovit cu pumnii şi picioarele după ce i-am atras atenţia lui Palada, de mai multe ori, despre modul în care vorbeste. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri şi mai rele”, a spus Mihai Goţiu.

M-a lovit în pauza unei emisiuni de la B1. În prima parte a emisiuni, domnul Palada a intrat de mai multe ori peste mine și i-am spus că este un comportament nesimțit care m-a făcut să intru în politică. Moderatoarea mi-a atras atenția la limbaj, am spus că îmi susțin afirmația, pentru că asta e definiția de dicționar a unui om lipsit de bun simț când nu te lasă să spui ce ai de spus. Apoi, în pauză, m-a amenințat să nu mai spun că e nesimțit, că îmi arată el după emisiune. Și am spus că dacă va continua să mă întreruptă, să nu mă lase să vorbesc, am zis: da, ăsta e comportament nesimțit. A venit pauza (…) și a venit și pumnul în gură. În acel moment au intervenit cei care erau în platou la B1 și l-au oprit”, a mai declarat Goțiu.