Scene şocante la intrarea în Mogoşoaia. Doi bărbaţi, înjunghiaţi din cauza unei fete VIDEO

Doi bărbaţi au fost înjunghiaţi duminică seara pe Şoseaua Bucureşti-Târgovişte, la intrarea în Mogoşoaia, de către un individ cunoscut în zonă ca fiind periculos. Totul a pornit de la fata uneia dintre victime, care era la un pas să fie abuzată sexual. Două persoane au ajuns la spital.

RomaniaTV.net
10 aug. 2015, 05:44
Scene şocante la intrarea în Mogoşoaia. Doi bărbaţi, înjunghiaţi din cauza unei fete VIDEO

Mai mulţi ţigani s-au dus peste patronul unui magazin aflat la intrarea în Mogoşoaia, să se răfuiască: întâi cu pumnul, apoi cu cuţitul. Potrivit România TV, totul a pornit acum câteva săptămâni, când cunoscutul ţigan Jack, din Sectorul 1 al Capitalei, a făcut un gest obscen faţă de fata patronului. Atunci, tatăl fetei i-a cerut socoteală.

Citeşte şi Bătaie cu săbii în faţa sediului IPJ Timiş. Doi tineri, ÎNJUNGHIAŢI

Cele două grupuri s-au întâlnit din nou, duminică seară. Nu s-au înţeles cu vorba bună, iar Jack a scos cuţitul şi l-a înjunghiat pe tatăl fetei în abdomen. În altercaţie a intervenit şi cumnatul tinerei, dar a avut parte de acelaşi tratemnt. Poliţiştii de la Secţia 5 au stins repede scandalul.

Victimele au ajuns la spital, pentru îngrijiri medicale, iar agresorul la Poliţie. El s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.