SCENE ŞOCANTE. Un frizer este BATUT CU BOXUL de un bărbat căruia i-a cerut să stea la coadă VIDEO

Scene de groaza la un salon dintr-o zona centrala a Brailei; un frizer a fost snopit in bataie de un barbat pe care a refuzat sa-l tunda "la ordin". Incidentul a avut loc pe 8 septembrie.

20 oct. 2017, 13:23
SCENE ŞOCANTE. Un frizer este BATUT CU BOXUL de un bărbat căruia i-a cerut să stea la coadă VIDEO

Agresorul, pe numele sau Razvan Veisel, a ajuns la salon in jurul orei 18:00, desi fusese programat la o ora anterioara. Atunci cand frizerul de 24 de ani i-a spus ca are alti clienti care asteapta, majoritatea copii, barbatul a vazut negru in fata ochilor, injurandu-l si scuipandu-l pe angajatul salonului. Pentru ca refuzat sa mai fie umilit, frizerul l-a rugat sa plece pe scandalagiu, numai ca situatia a degenerat. In fata mai multor persoane care asteptau la tuns, barbatul s-a napustit asupra tanarului, lovindu-l cu pumnii si picioarele in zona fetei si toracelui. De parca nu ar fi fost de ajuns, individul si-a pus pe unul dintre pumni un box metalic, scrie debraila.ro.

Angajata unui salon din Galaţi, bătută cu bestialitate de fostul iubit chiar la locul de muncă VIDEO

Victima a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente cu traumatism cranio-facial si contuzii la torace si umarul stang, leziuni care au necesitat 3-4 zile de ingrijiri medicale. In cauza a fost deschis dosar penal pentru lovire si alte violente, cercetarile fiind pe masa procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunal.