Scene uluitoare! Luptător de kickboxing din Timişoara, bătut cu bestialitate de mai mulţi indivizi VIDEO

Un luptător de kickboxing a fost bătut cu bestialitate lângă un club de manele, în centrul oraşului. A fost desfigurat chiar în prezenţa iubitei. El a ajuns de Urgenţă la Spital şi a fost deja operat de două ori.

06 aug. 2016, 07:50
Scene uluitoare! Luptător de kickboxing din Timişoara, bătut cu bestialitate de mai mulţi indivizi VIDEO

Sportivul şi iubita lui au fost înconjuraţi de mai mulţi indivizi imediat ce au ieşit din club. Atacatorii au început să-l lovească pe tânăr.

„Am ieşit ca oameni normali să ne distrăm şi s-o întâmplat să se ia de el, aşa nevinovat. Eram şocată, vă daţi seama. Eu fată să văd atâţia băieţi care sar pe prietenul meu. I-au zis: alin, am auzit că vorbeşti despre noi, şi când s-a întors practic l-a şi lovit”, a subliniat prietena sportivului.

Tânărul a ajuns la spital cu mai multe răni. Medicii l-au operat de două ori.

„El zice că nu a avut nicio treabă niciodată cu ei, îi cunoaşte din vedere, din oraş, dar nu o avut nicio problemă cu ei. acuma tot îl ameninţă ca să nu facă plângere. Îi este frică, nici nu vrea să vorbească”, spune tatăl victimei.

Din cauza fracturilor, sportivul nu va mai putea urca în ring un an. El a depus plângere la poliţie iar anchetatorii au deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.