SCHIMBARE RADICALĂ. Ce şi-a făcut Loredana Groza la faţă. Fanii o compară cu Loredana Chivu şi Bianca Drăguşanu FOTO

Loredana Groza arată fabulos în pozele retuşate de pe Facebook şi Instagram, iar fanii au început să o compare cu Loredana Chivu sau Bianca Drăguşanu.

26 nov. 2018, 15:48

Loredana Groza arată cu 20 de ani mai tânără în postele postate pe Facebook şi Instagram, iar fanii sunt şocaţi.

„Loredana, nu ştiu ce ţi-au făcut la faţă, la păr, dar începi să semeni cu Loredana Chivu / O să ajungeţi să arătaţi toate la fel. Învăţaţi să vă acceptaţi şi îmbătrâniţi frumos / Loredana, nu mai semeni deloc cu tine. Arăţi super, dar eşti alta / Păcat că ai început să semeni cu Bianca Drăguşanu. Da, eşti frumoasă, dar nu eşti tu. Păcat!”, sunt comentariile fanilor.

Există însă şi persoane care o felicită, printre acestea fiind şi celebrele ei prietene, Mihaela Rădulescu şi Anastasia Soare. „Ador acest look”, i-a scris Mihaela Rădulescu. „This is what I was talking about” („Despre asta vorbeam”), i-a transmis şi Anastasia Soare.

Loredana Groza, bombă sexy la 48 de ani. S-a pozat aproape goală, la malul mării FOTO

Secretul schimbării este simplu: o aplicaţie care se numeşte Face App, creată de companie din Rusia. Astfel, din două butoane poţi deveni mai tânăr, mai bătrân, machiat, cu zâmbet de Hollywood sau ten de revistă glossy.