Schimbări la Cotroceni: Klaus Iohannis vrea să redeschidă cantina

Preşedintele Klaus Iohannis vrea să redeschidă cantina Palatului după ce, la câteva zile de la instalare, purtătoarea sa de cuvânt, Tatiana Niculescu Bran, a criticat starea în care se află palatul. Potrivit Ziarului Ring, Administraţia Prezidenţială s-a conformat şi a achiziţionat echipamente profesionale de bucătărie de aproape 30.000 de euro.

09 apr. 2015, 07:00
Schimbări la Cotroceni: Klaus Iohannis vrea să redeschidă cantina

Palatul Cotroceni se pregăteşte de mari schimbări după ce la începutul acestei luni, Administraţia Prezidenţială a achiziţionat, printr-un contract cu atribuire directă, echipamente profesionale de bucătărie de la o firmă din Ploieşti. Pentru achiziţionarea acestora, s-au cheltuit aproximativ 29.000 de euro, scrie Ziarul Ring.

Citeşte şi: MITING în faţa Palatului Cotroceni pentru salvarea Institutului Cantacuzino VIDEO

Purtătorul de cuvânt al administraţiei prezidenţiale, Tatiana Niculescu Bran, a declarat că echipamentele urmează să fie folosite pentru redeschiderea fostei cantine de la Palatul Cotroceni.

Redeschiderea cantinei nu este singura investiţie de la Palatul Cotroceni. În ultima perioadă, Administraţia Prezidenţială a cheltuit 48.000 lei pentru lucrări de zugrăvire şi 63.000 lei pentru servicii de întreţinere pentru centralele termice. În plus, a fost comandat un studiu de fezabilitate, al cărui cost se ridică la 30.700 de lei, pentru lucrări de intervenţie.

Totul după ce purtătoarea de cuvânt a lui Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, a criticat pe Facebook absenţa unor minime dotări pentru angajaţi.