Secrete ale unei adevărate lady

Ce faci daca intr-o zi ploioasa, la trecerea de pietoni, te stropeste un sofer grabit? Strigi dupa el si il injuri cum iti vine la gura sau ii zambesti frumos si te cureti sau, dupa caz, mergi acasa sa te schimbi? Cum crezi ca ar proceda o adevatata lady in aceasta situatie?

RomaniaTV.net
29 iun. 2016, 20:03
Secrete ale unei adevărate lady

Iata 5 secrete ale unei adevarate lady:
 
O doamna este atenta mereu la cum arata
Ce vad oamenii cand se uita la tine? O femeie care merge cu valul, grabindu-se catre birou? O persoana care asteapta plictisita metroul? Schimba-ti atitudinea! O adevarata lady are intotdeauna grija de modul in care arata. Nu trebuie sa zambesti tot timpul, insa postura este foarte importanta. Nu uita, nu trebuie sa arati bine pentru ceilalti oameni, ci trebuie sa te bucuri de tine si de propria ta companie.
 
Invata sa te iubesti
O doamna stie cand sa incetineasca ritmul si sa se relaxeze, sa se bucure de tacere, sa admire cerul. O adevarata lady nu isi forteaza limitele pana la epuizare. Fii sigura ca faci tot ceea ce este necesar pentru a-ti umple bateriile si pentru a ramane stralucitoare si radianta, o adevarata lumina pentru cei din jurul tau.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.