Sediul PSD din Bistriţa, vandalizat noaptea trecută: „Ciuma roşie”

Aseară, peste 3000 de bistrițeni au ieșit în stradă, în semn de solidaritate cu românii din marile orașe din țară. Aceștia și-au strigat nemulțumirile în cadrul unui protest pașnic. În timpul protestelor nu au fost incidente, însă, astăzi, pe peretele sediului PSD din Bistrița cineva a scris „Ciuma roșie”.

02 feb. 2017, 12:09
Sediul PSD din Bistriţa, vandalizat noaptea trecută: „Ciuma roşie”

Ieri, sute de mii de oameni au ieșit din nou în stradă din cauza măsurilor adoptate de guvernul Grindeanu. Bistrițenii nu s-au lăsat și și-au dat întâlnire ieri, începând cu ora 15:00, în fața Instituției Prefectului, iar apoi au mărșăluit ore întregi prin municipiu.

Protestul a fost unul pașnic, nu s-a înregistrat niciun incident, însă, azi-dimineață, la lumina zilei, a ieșit la iveală faptul că cineva a scris pe peretele sediului PSD de pe strada Gheorghe Șincai cu spray negru „Ciuma roșie”.

«În astfel de momente, sunt și reacții de genul acesta. Vom reabilita situația și vom curăța înscrisurile. Cred că au fost niște tineri exaltați», a declarat primarul orașului Beclean și președintele executiv al formațiunii PSD Bistrița-Năsăud. Acesta a completat că nu crede că e necesară o plângere la poliție, arată bistriţeanul.

Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud a confirmat că, cel puțin până azi-dimineață în jurul orei 9, nu a fost înregistrată nicio plângere.