Şeful Consiliului Judeţean Buzău, implicat într-un accident rutier

Șeful Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a fost implicat într-un grav accident rutier. Politicianul a intrat cu mașina într-un copac.

12 dec. 2017, 16:10
Şeful Consiliului Judeţean Buzău, implicat într-un accident rutier

Președintele Consiliului Județean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a fost implicat într-un accident rutier produs, marţi dimineață, pe raza satului Cândești, comuna Vernești.

„Veneam spre Buzău, pe DN 10, și, în Cândești, un domn cu un autoturism Dacia a virat în fața mea, la 5 metri, ieșind dintr-o curte. L-am atins ușor și am lovit un pom. Ce era să fac, să intru în el? Bine că nu s-a întâmplat mai rău! Omul s-a speriat rău, erau și alți cetățeni pe marginea șoselei. Am făcut înțelegere amiabilă, am rămas prieteni”, a declarat președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, potrivit sansanews.ro.

La locul accidentului s-a aflat o echipa de polițiști de la postul din localitatea Vernești, dar, având în vedere circumstanțele și înțelegerea apărută între cei doi șoferi, nu a fost încheiat un raport privind evenimentul, toată situația urmând a fi explicată în fața unui reprezentant al firmei de asigurări la care șoferul vinovat avea încheiată polița.

Citeşte şi Accident grav în Brăila. Şapte persoane au fost rănite