Selectăm pentru PROFIT: Bilet anglo-iberic cu o şansă dublă şi cornere. Vezi cum pariem astăzi!

Nu fortam pronosticurile de pe biletul zilei, insa schimbam usor stilul de pariere. Vezi sugestia www.pariuri1x2.ro pentru astazi! 

22 apr. 2017, 08:49
Selectăm pentru PROFIT: Bilet anglo-iberic cu o şansă dublă şi cornere. Vezi cum pariem astăzi!

Biletul zilei

In La Liga mizam pe cornere, cel putin 4 ale gazdelor in meciul Espanyol – Atletico Madrid. Trupa catalana s-a descurcat bine in acest sezon in fata fanilor proprii, acolo unde a bifat evolutii consistente, dar si spectaculoase. Adversarul de astazi este unul redutabil, aspect ce ii va ambitiona si mai mult pe ”alb-albastri” sa obtina un rezultat pozitiv.

Avem si un pont din liga secunda engleza. Cu 3 etape inainte de finele sezonului Leeds lupta cu disperare sa revina pe locurile care permit accederea in play-off-ul de promovare. Programul rundei a a 44-a ii  este favorabil. Contracandidatele Fulham si Sheffield Wed. au meciuri grele, cu Huddersfield si Derby, in timp ce trupa pregatita de Gary Monk se deplaseaza in fief-ul lui Burton, echipa situata in subsolul ierarhiei, dar cu sanse excelente de a se mentine in Championhsip. Favorita jocului este Leeds, chiar daca Burton va forta bifarea a cel putin unul punct, remiza ce i-ar aduce linistea cu doar 2 etape inainte de finalul stagiunii. Pariul nostru: x2. 

 

Citeste si:

 

Biletul zilei:

21:45, Espanyol – Atl. Madrid, Espanyol peste 3.5 cornere
17:00, Burton – Leeds, x2

Daca pariezi biletul zilei la aceasta casa de pariuri, atunci ai cea mai mare cota si in plus primesti si una dintre cele mai bune oferte de bun venit din Romania.