Semne că ai găsit bărbatul perfect

Crezi că ultima ta cucerire poate fi mult aşteptatul prinţ din vise? Bărbatul care ţi se potriveşte şi pe care l-ai aşteptat dintotdeauna? Înainte de a sări cu capul înainte într-o relaţie din care poţi ieşi profund rănită mai ales în ceea ce priveşte aşteptările şi respectul de sine, fă un inventar onest şi obiectiv al calităţilor celui cu care te vezi.

13 iun. 2013, 07:57
Semne că ai găsit bărbatul perfect

Inainte de a decide sa-i oferi inima pe tava, incearca sa vezi cat de multe dintre urmatoarele trasaturi ii poti atribui acestui Barbat Perfect. Este el cel ales?

Calitatea 1: Te asculta

Insusirea principala care sa-ti arate ca prietenul tau este interesat si de asemenea vrednic de calitatea de Domnul Perfect? Este dispus sa te asculte si chiar o face. Vei stii ca face acest lucru cand isi arata sincera preocupare fata de tine, isi aminteste tot feluld e nimicuri pe care i le-ai povestit atat despre chestiuni care nu te privesc cat si despre tine, isi aduce aminte de ziua ta de nastere, mancarea ta favorita, numele prietenei tale cele mai bune etc. dar isi si ofera suportul emotional ori de cate ori ai nevoie de asa ceva. Daca ultima ta cucerire are toate aceste calitati banale dar extrem de importante, el se afla inca pe calea cea buna in incercarea de a deveni cel Ales.

Calitatea 2: Va potriviti si totul curge de la sine

Cu totii cred ca am avut parte de relatii care sa aiba nevoie de un constant efort care sa ne stoarca zi de zi de cea mai mica urma de energie vitala pana in final cedam nervos. Atunci cand o relatie merge de la sine insa, totul pare simplu, lipsit de efort, spontan si fluid. In loc sa va chinuiti deci pentru a putea sa va intelegeti, comunicati cu usurinta si compatibilitate cu alte cuvinte, va potriviti ca doua manusi. O astfel de relatie este deja un semn important ca aveti impreuna ceva special.

Calitatea 3: Nu trebuie sa faci compromisuri

Domnul perfect. Prea des din pacate, femeile tind sa faca compromisuri si sa-si sacrifice parti din propria lor personalitate, propriile pasiuni si vise pentru a face o relatie sa mearga. Intr-o relatie perfecta, nu e nevoie de astfel de compromisuri. NU e nevoie sa te ascunzi, sa iti dozezi tonul vocii sau sa te scuzi pentru orice aspect al vietii tale. Intr-o relatie perfecta nu numai ca nu te vei abtine in a fi tu insuti ba mai mult, vei putea deveni cea mai buna versiune a ta in mod natural si fara niciun efort. Nu e nevoie de niciun compromis.

Continuarea pe Lyla.ro