Semne că nu te mai iubeşte. 10 lucruri la care să fii atentă

Semne ca nu te mai iubeste. Micile detalii din viata de zi cu zi iti arata daca partenerul tau mai este sau nu indragostit de tine. Aceste mici amanunte iti demonstreaza ceea ce tu nu ai vrut sa constientizezi – dragostea pe care odinioara o simteati unul pentru celalalt a ramas doar o amintire.

25 ian. 2018, 07:55
Semne că nu te mai iubeşte. 10 lucruri la care să fii atentă

Semne ca nu te mai iubeste. Aceste detalii sunt importante in orice relatie intrucat determina daca aceasta functioneaza sau se destrama, motiv pentru care este extrem de important sa nu le ignori. 

  • Nu-ti mai arata dragostea asa cum o facea in trecut

Daca observi ca partenerul nu mai este interesat de tine ba mai mult incearca sa impresioneze pe altcineva este timpul sa pleci mai departe intrucat intre voi nu mai este nimic. In asemenea momente, cel mai bun lucru care iti ramane de facut este sa te concentrezi pe tine insati. 

  1. Intotdeauna se gandeste la altceva

Este un semn usor de observat. Daca mintea lui se afla intotdeauna in alta parte atunci cand se afla in prezenta ta este timpul sa aveti o discutie si sa decideti ce veti face in continuare. 

  1. Nu aveti subiecte de conversatie

Daca nu aveti niciun interes comun si niciun subiect de conversatie, inseamna ca nu mai sunteti interesati unul de celalalt.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.