Şerban Huidu revine cu precizări la articolul despre Halep: „Suntem o naţie de proşti şi laşi”

Şerban Huidu a revenit pe Facebook cu alte precizări privind adevăratele valori ale României. 

11 iun. 2014, 08:25
Şerban Huidu revine cu precizări la articolul despre Halep: „Suntem o naţie de proşti şi laşi”

„Daca “toanta” aia de Halep si-a micsorat sanii ca sa poata lovi mai bine mingea, sa va arate Zavoranca cele ‘nespe operatii cu care defileaza mandra!”, a scris Şerban Huidu pe blog, amărât că adevăratele valori nu sunt respectate, în timp ce „piţipoancele” defilează pe micul ecran. Imediat, au curs valuri de comentarii la adresa Cârcotaşului, ceea ce l-a făcut să revină cu precizări. 

Radu Banciu: „Simona Halep este o ţărăncuţă, Şarapova e o lady”

„Mi-au fost aduse reprosuri ca nu am facut nimic pentru a promova valorile in Romania! 

I’auzi? Aveti aici un articol scris de mine acum fix 4 ani despre Diana Mocanu cea mai titrata campioana la inot o Romaniei! Braileanca a casigat la 16 ani 2 medalii de aur!

Mai stiti ceva de ea? Tot din Braila e si Camelia Potec, despre care se scrie doar cand ia masa cu Tiriac! Natie de impostori ce suntem!

Facem pariu ca nici un ziar de sport, nici un tabloid site sau ziar nu o sa preia asta?!”, scrie Şerban Huidu pe Facebook. 

Mihai Bendeac, scandalizat de susţinătorii Simonei Halep: Aşa asalt de mojicie am văzut în ultimele zile… 

„Vreti Simona la televizor la fel de des ca si tutele din showbiz? Spuneti-i sa se duca in cluburi, sa arate cat mai dubios, sa ia parte la 2-3 scandaluri, apoi sa mai lase tenisul ala si sa se apuce sa fie asistenta tv….meserie de viitot tata!

Mihai Bendeac, scandalizat de susţinătorii Simonei Halep: Aşa asalt de mojicie am văzut în ultimele zile…

Sa-si puna o gaina in cap, sa se imbrace cu geanta, sa se casatoreasca pentru a avea de cine divorta si sa vorbeasca in felul urmator: “fai am luat soc! ai vazut-o pe rusoaica aia cum a batut-o pe Halep? Bine i-a facut! Ne iubeste Dumnezeu fai o sa fim doar noi la tembelizor!” 

Cat de ipocriti sa fim, dupa ce exacerbam toti neavenitii si toate disperatele, avem tupeul sa ne bucuram pentru o adevarata valoare, pentru care si simpla prezenta la televizor printre specimenele de mai sus este o insulta! 

Partea Romaniei care nu se regaseste in nonvalorile promovate cu atata ardoare spune simplu: Multumim Simona pentru ceea ce reprezinti si pentru modelul de viata ce il credeam disparut din Romania! Multumim Simona!”, a scris Şerban Huidu pe blog.