SERBIA – BRAZILIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 0-2. Sud-americanii, victorie fără să apese acceleraţia

Reprezentativa Braziliei a învins, miercuri seară, pe stadionul Spartak din Moscova, scor 2-0, selecţionata Serbiei, în ultima etapă a Grupei E a Cupei Mondiale, şi s-a calificat în optimile competiţiei, încheind grupa pe primul loc.
Filip Stan
27 iun. 2018, 14:16
SERBIA - BRAZILIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 0-2. Sud-americanii, victorie fără să apese acceleraţia

SERBIA – BRAZILIA 0-2. Brazilia va juca în optimile de finală ale Cupei Mondiale naţionala Mexicului.

 

Min. 68: GOOOOOOOOOL Thiago Silva, SERBIA – BRAZILIA 0-2

Min. 34: GOOOOOOOOOL Paulinho, SERBIA – BRAZILIA 0-1

Min. 29: Încă o șansă de gol pentru Brazilia! Gabriel Jesus a fost lansat la limita ofsaidului, a pătruns în careu și a întors un adversar, dar șutul său a fost blocat, în cele din urmă. Sud-americanii au trecut din nou pe lângă deschiderea scorului.

Min. 25: Ocazie mare pentru Brazilia! Neymar și Gabriel Jesus au combinat foarte bine în careul sârbilor, iar decarul Braziliei a șutat din unghi, cu stângul, dar portarul Stojkovic a întins foarte bine brațul stâng și a reușit o paradă care întârzie deschiderea scorului.

Min. 10: Schimbare la Brazilia: iese Marcelo, accidentat, și intră Filipe Luis.

  • Serbia: Stojkovic – Rukavina, Milenkovic, Veljovic, Kolarov – Matic, Milinkovic-Savic – Tadic, Ljajic, Kostic – Mitrovic
  • Rezerve: Dmitrovic, Rajkovic – Grujic, B. Ivanovic, Jovic, Milivojevic, Prijovic, Radonjic, Rodic, Spajic, Tosic, Zivkovic
  • Brazilia: Alisson – Fagner, T. Silva, Miranda, Marcelo – Paulinho, Casemiro – Willian, Coutinho, Neymar – G. Jesus
  • Rezerve: Ederson, Cassio – Marquinhos, R. Augusto, Taison, Geromel, Filipe Luis, Fred, Fernandinho

”Neymar trebuie să înceteze să se prăbuşească la cea mai mică atingere deoarece astfel ratează alte oportunităţi”, a declarat Naldo.

Acesta spune că vedeta lui PSG ar trebui să ia exemplu de la Messi, fostul său coechipier de la FC Barcelona.

„Neymar trebuie să înveţe de la Messi, care continuă să joace în astfel de cazuri (…) Menţinându-se pe picioare, Messi construieşte posibilităţi pentru el şi echipa sa”, a arătat Naldo.

Brazilia va întâlni Serbia miercuri în ultimul meci al grupei E la Mondialul din Rusia. Sud-americanii se află pe primul loc cu 4 puncte, urmaţi de Elveţia, tot 4 puncte, Serbia, 3 puncte şi Costa Rica, 0 puncte. Brazilia nu trebuie să piardă pentru a fi sigură de calificarea în optimi, unde dacă ar ajunge ar putea înfrunta Germania într-o reeditare a semifinalei de la CM 2014 (7-1 pentru Mannschaft).

Miranda va fi căpitan la meciul Serbia – Brazilia, Tite preferând să continue cu sistemul de rotaţie al jucătorilor care poartă banderola. La precedentele două meciuri, Marcelo şi Thiago Silva au fost liderii din teren pentru Selecao.

SERBIA – BRAZILIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Cu victorie sau egal în ultimele meciuri, Brazilia şi Elveţia merg mai departe. Serbia trebuie să învingă Brazilia pentru a se califica în optimi, dar îi poate fi suficient şi un egal, dacă Elveţia e învinsă de Costa Rica la mai mult de un gol.

Brazilia s-a chinuit până acum în Rusia: a remizat cu Elveţia şi a învins-o în prelungiri pe Costa Rica.

Singurele înfrângeri suferite de Selecao în faţa echipelor balcanice au fost în 1930 şi 1934 în faţa fostei Iugoslavii. Brazilia a întâlnit Serbia o singură dată, într-un meci amical jucat în ajunul CM 2014, câştigat cu 1-0, la Sao Paulo.

Brazilia a pierdut doar un meci din ultimele 21 jucate şi are un golaveraj impresionant, 47-5. Selecţionata ”auriverde” este neînvinsă în ultimele sale 13 partide în toate competiţiile, cu 9 victorii şi 4 egaluri, având şase partide fără gol primit din ultimele şase.

Cvintupla campioană mondială va folosi aproape aceeaşi echipă ca în meciul cu Costa Rica. Singura schimbare poate fi produsă de accidentarea lui Douglas Costa, al cărui loc poate fi luat de Willian sau Renato Augusto.

Brazilia a pierdut doar un joc din ultimele 38 la Cupa Mondială în faza grupelor, 1-2 cu Norvegia în 1998. Brazilia a câştigat toate ultimele 27 de meciuri în care Neymar a marcat. 

În optimi, Brazilia ar putea înfrunta Germania, într-o reeditare a semifinalei de la CM 2014, când ”Mannschaft” a câştigat cu 7-1.

SERBIA – BRAZILIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: CM 2018: ”Neymar nu este un extraterestru”, a afirmat fostul campion mondial brazilian Rai

Fostul fotbalist Rai, campion mondial în 1994 cu echipa Braziliei, consideră că presiunea din jurul starului „Selecao”, Neymar, care a izbucnit în lacrimi după victoria cu Costa Rica, de la Cupa Mondială din Rusia, este la „limita inumanului”, iar atacantul „nu este un extraterestru, ci o fiinţă umană”, informează AFP.

Fostul număr 10 al clubului Paris Saint-Germain, director sportiv al clubului brazilian Sao Paulo şi responsabil al asociaţiei Gol de Letra, care anul acesta împlineşte 20 de ani, consideră că dacă Brazilia va creşte în forţă contra Serbiei, miercuri, iar „acest lucru ar putea confirma că va fi una dintre favoritele la titlu”.

„Brazilia este o super echipă, nu există îndoială. Ea a fost un pic tensionată de la primul meci (cu Elveţia, 1-1). A fost un pic mai bine la meciul al doilea (2-0 cu Costa Rica), dar eu cred că echipa nu s-a adunat suficient pentru a-şi arăta talentul şi capacităţile. Dacă vom continua să creştem (cu Serbia), acest lucru poate confirma că Brazilia va fi una din favoritele la titlu”, a spus Rai.

„Eu am devenit campion mondial în 1994, dar erau alte vremuri. Eu cred că Neymar îşi construieşte propria istorie la PSG şi sper că va merge foarte departe cu acest club. El are un real potenţial pentru asta, dar ar fi foarte important să avem un campion mondial la Paris. Sper că Neymar va fi, dar sunt şi alţi jucători ai clubului care pot fi (Thiago Silva, Marquinhos). Pentru a deveni campioană mondială, echipa Braziliei nu trebuie să depindă de Neymar. Mai există Coutinho, Willian, Firmino, fără a mai vorbi de Marcelo. Sunt jucători de înaltă clasă. Dacă vrem să fim campioni mondiali, trebuie ca aceşti jucători să fie şi ei importanţi”, a adăugat fostul campion mondial de la CM 1994 din SUA, unde Brazilia a trecut de Italia în finală cu 3-2 la loviturile de departajare.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Zodiile ocrotite de soartă în iunie 2024. Vești bune pentru Gemeni și Raci
Capital.ro
S-a dus cel mai generos actor. ZI DE DOLIU în România: "Era penultimul mohican din GENERAȚIA DE AUR"
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Decizia momentului pentru toți românii care fac cumpărături de la Kaufland, Lidl, Penny, Profi sau Mega Image
Adevarul
Locul din România unde industria giganților mondiali ai modei se prăbușește. Mii de angajați rămân fără slujbe
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Prințul Harry și Meghan Markle. Blestemul lăsat în urma lor
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!
Cancan.ro
Prognoza Accuweather actualizată | În România se anunță cea mai rece vară din ultimii ani
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
A fost prins suspectul în cazul uciderii Mariei, fetița din Botoșani găsită moartă într-o lizieră de salcâmi. Autoritățile l-au reținut pe unchiul acesteia
Capital.ro
SIMONA HALEP a aflat adevărul. NIMENI nu i-a spus asta până astăzi: Știi că vei dezamăgi
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
VIDEO Detalii șocante după uciderea fetiței de 8 ani din Botoșani. De ce s-a întors la locul faptei unchiul devenit călău? "Maria e alături de îngeri, în rai"
substantial.ro
Parintele Calistrat Chifan: Increderea in Dumnezeu si Predarea Problemelor Sale – Cheia Echilibrului si Linistii in Vremuri de Agitatie
MediaFlux
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'