Serena Williams, scrisoare emoţionantă către mama sa: S-a spus că iau droguri şi că arăt ca un bărbat

Serena Williams a luat o pauză de la tenis, întrucât a născut o fetiţă pe 1 septembrie, Sportiva i-a trimis o scrisoare publică mamei sale în care vorbeşte despre chinurile prin care a trecut sportiva de-a lungul vieţii, dar şi despre acuzaţiile că s-ar droga.

20 sept. 2017, 16:35
Serena Williams, scrisoare emoţionantă către mama sa: S-a spus că iau droguri şi că arăt ca un bărbat

Dragă mamă, Eşti una dintre cele mai puternice femei pe care le cunosc. Mă uitam la fiica mea (OMG, da, am o fiică ?) şi ea are braţele şi picioarele mele! Exact aceleaşi braţe şi picioare puternice, musculoase, senzaţionale. Nu ştiu cum aş reacţiona dacă va trebui să treacă prin ceea ce am trecut eu, de când aveam 15 ani şi chiar şi până astăzi. Am fost numită bărbat pentru că am apărut puternică din exterior„, începe scrisoarea Serenei Williams către mama ei.

Citeşte şi Încă o tenismană de top a devenit mămică. Are în palmares şase titluri WTA

S-a spus că folosesc droguri (Nu, am avut întotdeauna prea multă integritate pentru a mă comporta necinstit, pentru a obţine un avantaj). S-a spus că nu aparţin sportului femeilor – că aparţin bărbaţilor – pentru că arăt mai puternică decât multe dintre femei. (Nu, muncesc din greu şi m-am născut cu acest trup  şi sunt mândră de asta)„, a continuat mesajul Serenei.