Sevil Shhaideh, răsplătită cu o nouă funcţie

Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvoltării Regionale, obligată să demisioneze din Guvern ca urmare a anchetării ei de către procurorii anticorupţie în dosarul "Belina", primeşte o nouă funcţie din partea statului, după ce recent a fost numită consilier de stat.

RomaniaTV.net
27 oct. 2017, 09:19
Sevil Shhaideh, răsplătită cu o nouă funcţie

Sevil Shhaideh a fost numită membru provizoriu al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom, precum si membru al Comitetului de Audit si membru al Comitetului Prezidential si de Nominalizare ale OMV Petrom, ca urmare a renuntarii lui Mihai Busuioc la mandatul in functiile mai sus mentionate, scrie economica.net.

Nominalizarea lui Shaiddeh vine din partea statului, care mai deţine 20% din capitalul companiei petroliere. De la Petrom, Sevil Shaiddeh va încasa o remuneraţie netă de 20.000 de euro pe an, ca membru al Consiliului de Supraveghere, o remuneraţie netă, per şedinţă, de 4.000 euro ca membru al Comitetului de Audit şi o remuneraţie brută per şedinţă, corespunzând unei remuneraţii nete de 2.000 euro ca membru al Comitetului Prezidenţial şi de Nominalizare.

Vă reamintim că Sevil Shhaideh este o apropiată a liderului PSD Liviu Dragnea, care a propus-o chiar pentru postul de premier, dar nominalizarea a fost refuzată. Ulterior, a fost ministru al Dezvoltării, post din care a demisionat luna aceasta. După plecarea de la Ministerul Dezvoltării, Sevil Shhaideh a fost numită consilier de stat.