SFÂNTA PARASCHEVA. Gigi Becali a stat 9 ORE la coadă pentru a ajunge la MOAŞTE VIDEO

Gigi Becali se află la Iasi, unde a fost nevoit să stea nouă ore la coadă, împreună cu familia, pentru a ajunge la moaştele Sfintei Parascheva.

14 oct. 2015, 10:09
SFÂNTA PARASCHEVA. Gigi Becali a stat 9 ORE la coadă pentru a ajunge la MOAŞTE VIDEO

Gigi Becali a fost prezent la Mitropolia Iasului, unde se afla moastele Sfintei Parascheva. Finanţatorul celor de la Steaua crede ca Dumnezeu este roman si ca in tara noastra se intampla adevarate minuni datorita credintei.

„Am iesit din viata publica, dar de cate ori pot sa-al marturisesc pe Hristis intru in orice interviu. Am venit la aceasta slujba pentru ca am posibilitatea sa-l marturisesc pe Hristos. Nu exista credinta si mantuire fara sfanta liturghie. Eu il marturisesc pe Hristos si voi vreti raiting. Lasa puterea, ce conteaza pentru ce ma rog eu, eu ma rog pentru toti romanii”, a spus Gigi Becali la România TV.

CITEŞTE ŞI SFÂNTA PARASCHEVA 2015. Mii de credincioşi participă la slujba oficiată de preoţi şi înalţi prelaţi

„Nevasta mea si familia mea au stat noua ore la coada la sfintele moaste. Sfanta Parascheva face minuni. In Romania se intampla asta, iar romanul face asta. Se roaga. Cum spunea Petre Tutuea, Dumnezeu e roman si chiar este roman. O sa avem parte de mantuire”, a mai adaugat Gigi Becali.

Citeşte şi SFANTA PARASCHEVA: Fetele care fac ASTA rămân nemăritate

„In Romania se intampla asta si poporul roman face asta! Ia duceti-va in alta tara sa vedeti, se intampla asta, stau sute de mii de oameni la moaste la un sfant? Nu stau, in Romania stau, inseamna ca noi avem cat grauntele de mustar credinta, suntem singurul popor pe mapamond care inca mai avem credinta”, a mai spus Gigi Becali.

Citeşte şi SFANTA CUVIOASA PARASCHEVA 2015: Ce trebuie să facă toate femeile însărcinate pe 14 octombrie

Gigi Becali a comentat si eventuala canonozare a lui Arsenie Boca: „Nu il faceti voi, cu mediatizarea! Unii spun ca e marketing, dar nu e! Dumnezeu permite ca oamenii sa mearga acolo si voi sa-l marturisiti si prin puterea lui va lasa sa mediatizati ca sa devina sfant, daca nu era sfant nu va lasa sa faceti asta!”.