SFÂRŞITUL LUMII, profeţii INCREDIBILE. APOCALIPSA vikingilor vine pe 22 FEBRUARIE

SFÂRŞITUL LUMII, 22 FEBRUARIE. Un nou scenariu privind sfârşitul lumii seamănă panică printre cei care cred în astfel de teorii. Specialiştii care se ocupă cu interpretarea scrierilor vikinge spun că sâmbătă, pe 22 FEBRUARIE, viaţa pe Pământ va lua sfârşit. Planeta noastră se va rupe în două, iar din interior vor ieşi la lumină locuitorii Lumii subterane.

RomaniaTV.net
20 feb. 2014, 09:41
SFÂRŞITUL LUMII, profeţii INCREDIBILE. APOCALIPSA vikingilor vine pe 22 FEBRUARIE

SFÂRŞITUL LUMII este mai aproape decât am crezut. APOCALIPSA VIKINGĂ pe 22 februarie Pământul se va despărţi în două şi îi va elibera forţele răului, domintate de temuta zeiţă Hel. Iar totul va culmina cu bătălia epică a zeilor.

După această bătălie, Pământul se va prăbuşi în mare, iar viaţa aşa cum o ştim va înceta.

Citeşte şi:APOCALIPSA vikingă din 22 februarie: O imensă gaură neagră va arunca un nor de acid peste Terra

APOCALIPSA VIKINGĂ va avea, totuşi, doi supravieţuitori, care vor avea sarcina de a repopula planeta.

Semne care prevesteau Apocalipsa Vikingă au apărut încă de anul trecut, exact aşa cum spun scrierile vikingilor care au vorbit despre Ragnorak. Anul trecut, pe 15 noiembrie, sunetul unui corn străvechi a putut fi auzit în oraşul York, din Statele Unite, ceea ce potrivit celor care interpretează scrierile vikingilor, este un semn purtător de necaz dar şi începutul unei numărători inverse până la Apocalipsa Nordică.

Experţii de la Centrul Vikingilor susţin că sfârşitul lumii va coincide cu marea finală a celei de-a 30-a ediţii a Festivalului JORVIK, o sărbătoare străveche a vikingilor, celebrată în oraşul american York.

Citeşte şi: Oamenii de ştiinţă au descoperit ANUL EXACT în care viaţa de pe PĂMÂNT o să DISPARĂ