Un sucevean şi-a prezentat amanta soţiei ca fiind o VERIŞOARĂ şi intenţiona să doarmă toţi trei într-un pat. Unde credeţi că a ajuns

Un bărbat din Suceava a vrut să o aducă în casa în care locuia cu soția lui pe amantă, susţinând că aceasta ar fi o verişoară. A urmat un scandal monstru, care a implicat inclusiv intervenția poliției.

09 ian. 2018, 13:14
Un sucevean şi-a prezentat amanta soţiei ca fiind o VERIŞOARĂ şi intenţiona să doarmă toţi trei într-un pat. Unde credeţi că a ajuns

Un bărbat din Suceava a vrut să o aducă în casa în care locuia cu soția lui pe amantă, susţinând că aceasta ar fi o verişoară, scrie obiectivdesuceava.ro. A urmat un scandal monstru, care a implicat inclusiv intervenția poliției.

Citeşte şi Scrisoarea virală a unei prostituate pentru soţia unui client: Gândeşte-te cum ar fi fost dacă în locul meu era…

Nicolae Tucaliuc, de 50 de ani, din comuna Siminicea, a ajuns acasă beat și de mână cu „verișoara”. Soţia sa a chemat poliţia pentru a o ajuta să o scoată din casă pe amantă. Individul a sunat apoi la 112 şi i-a acuzat pe poliţişti că i-ar fi răpit amanta, despre care a spus că ar fi o verişoară.

Sâmbătă seară, bărbatul a adus acasă cu o femeie din altă localitate, Tatiana Nagâţ, de 49 de ani, care avea mai multe geamantane cu haine, sub pretextul că aceasta este verişoara sa.

Potrivit poliției, soţia sa s-a arătat intrigată de prezenţa Tatianei Nagâţ, întrucât bănuia că este amanta soţului ei. Nicolae Tucaliuc a provocat scandal deoarece soţia sa nu era de acord ca toţi trei să doarmă în aceeaşi cameră şi în acelaşi pat.

La scurt timp, la locuinţa celor doi au venit rudele soției, care au convins-o pe „verișoară” să părăsească domiciliul soţilor Tucaliuc, aceasta plecând doar cu o geantă, restul bagajelor rămânând în casă.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional de polițiști pentru provocarea de scandal şi pentru refuzul de a se legitima.

Citeşte şi Dana Grecu s-a recăsătorit la o lună după divorţ. Cu ce se ocupă noul soţ. Detalii despre cel mai nou cuplu din showbiz

A doua zi, când a constatat lipsa amantei, bărbatul s-a enervat și a sunat la 112, acuzându-i pe polițiștii care au venit acasă la el cu o seară înainte că au răpit-o pe „verișoara” sa.

Echipajul de poliție care a preluat cazul l-au găsit pe bărbat în stare de ebrietate, amenințându-și soția că o va omorî. Din acest motiv, el a fost încătuşat şi dus cu o ambulanţă la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Suceava, unde a fost internat.