SIE îi răspunde lui Dragnea: Am trimis punctul de vedere Comisiei parlamentare. Nu comentăm afirmaţiile publice

Serviciul de Informaţii Externe (SIE) nu comentează "afirmaţiile publice ale personalităţilor politice", însă a trimis Comisiei parlamentare de control punctul său de vedere referitor la "speţa" Dragnea-Chirică-SIE, a comunicat miercuri.

07 iun. 2017, 16:02
SIE îi răspunde lui Dragnea: Am trimis punctul de vedere Comisiei parlamentare. Nu comentăm afirmaţiile publice

„Serviciul de Informaţii Externe nu comentează afirmaţiile publice ale personalităţilor politice. Punctul de vedere al Serviciului referitor la speţa în discuţie a fost transmis Comisiei speciale comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru exercitarea controlului asupra activităţii SIE”, se spune în comunicarea SIE. 

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a susţinut, marţi, că deţine în mod categoric informaţia că primarul Iaşului, Mihai Chirica, este „omul SIE”, el menţionând că nu poate spune de unde are informaţia, dar afirmând că are suspiciunea că mai sunt şi alţi „oameni ai serviciilor” în PSD.

Întrebat, referitor la „bănuiala” pe care a exprimat-o pe un grup de whatsapp – discuţie care a ajuns şi în spaţiul public – cu privire la primarul de la Iaşi, Mihai Chirica, pe ce îşi fundamnetează părerea că acesta ar fi „omul SIE”, Dragnea a răspuns: „Asta, îmi cer scuze, dar nu pot să spun”.

Chestionat dacă are totuşi această informaţie, liderul PSD a răspuns: „Categoric, da”.

Citeşte şi: Mihai Chirica: Pun pariu pe hamsterul lui Liviu Drangea că nu sunt omul SIE

Primarul Iaşului, Mihai Chirica, pune pariu pe hamsterul lui Liviu Drangea că nu este omul SIE. ”Oricare cetăţean al României care îşi iubeşte ţara ar fi încununat de onoare dacă ar face parte din SIE”, adaugă edilul.