Simona Amânar, ÎN DOLIU. Mătuşa sa A MURIT în accidentul din Spania

Clipe groaznice pentru fosta gimnastă Simona Amânar: una dintre victimele accidentului din Spania este mătuşa sa, Adriana Damian.

23 iul. 2014, 12:14
Simona Amânar, ÎN DOLIU. Mătuşa sa A MURIT în accidentul din Spania

Adriana Damian, în vârstă de 51 de ani, se întorcea în România după o vizită de trei săptămâni la fiica sa, care locuia în Spania. Femeia trebuia să se întoarcă acasă, la Timişoara, la slujba sa de îngrijitoare la o grădiniţă privată.

Opt ROMÂNI, între care DOI COPII, au murit CARBONIZAŢI în urma unui TERIBIL accident, în Spania VIDEO

Adriana Damian era matusa campioanei olimpice Simona Amanar. Era sora sotiei lui Valeriu Tabara, fost ministru al Agriculturii.

„Este sora sotiei mele. Plecase in vizita la fiica ei care lucreaza de 6-7 ani in Spania. Ca in fiecare vara, ea se duce in spania 2-3 saptamani. Asa s-a intamplat si acum, iar ieri trebuia sa se intoarca acasa. Avea de ales intre trei microbuze si l-a ales pe acesta. Era o femeie deosebita. Era angajata la o gradinita din Timisoara”, a declarat Valeriu Tabara, socrul Simonei Amanar, pentru opiniatimisoarei.ro.

Primele imagini cu ROMÂNII decedaţi în accidentul rutier din Spania

Opt români – trei bărbaţi, trei femei şi doi copii – au murit, marţi după-amiază, în Spania, după ce microbuzul în care se aflau a fost izbit în plin de un camion, pe o autostradă în apropiere de localitatea Granja de Racamora, provincia Alicante din Spania.